Miért éri meg a kandalló mellett dönteni?

2016 szept 30. | Lakberendezés

Amikor házépítésre, vagy házfelújításra kerül a sor, mindig felmerül a kérdés, hogy mi legyen a fűtéstechnikával. A mai napig népszerűbb választás a kandalló, mint a gázfűtés, ám még sincs mindenki tisztában azzal, mennyi előnnyel jár a kandalló mellett dönteni.

Környezetbarát

A kandallót választani környezettudatos döntés, hiszen a fa természeti erőforrás. A faégetés az egyetlen fűtési módszer, amely nem szennyezi a környezetet.

Energiatakarékos

Ahogy egyre növekednek a gázszámlák, úgy válnak népszerűbbé a kandallók. Ha kandallóval fűtünk, nem kell többé rettegnünk a tél végén kapott számlalevél kibontásától. Kandallóval növelhetjük függetlenségünket az energiaszolgáltatóktól.

Áramszünet esetén is melegít

A téli áramszünet komoly problémákat okozhat, főleg olyan háztartásban, ahol a fűtés árammal működik. A kandalló nem csak meleget, de világosságot is nyújt az áramszünet alatt is.

Sütésre is alkalmas

Inkább csak áramszünet esetén használjuk ezt a funkciót, de akkor igazán hasznossá válik. Áram nélkül fejfájást okozhat bármilyen étel elkészítése, ekkor a kandalló remek megoldást nyújt.

Romantikus

Emlékszünk rá, milyen sok film romantikus jelenete játszódik egy kandalló közelében? Ez nem véletlen, hiszen a ropogó tűznél, és a hangulatos fénynél aligha van romantikusabb. Remek kikapcsolódás összebújva, borospohárral a kézben figyelni a lángok játékát.

Hangulatos melegség

A kandalló hangulatát semmi nem tudja pótolni. Meleget nyújt a téli hidegben, és feldobja a szoba hangulatát. Nincs is jobb, mint letelepedni a kandalló mellé egy jó könyvel, a házi kedvencünkkel az ölünkben. A karácsonyi dekoráció sem lehet az igazi az elmaradhatatlan, kandalló fölé függesztett zoknik nélkül.

Ha szeretne kandallót beépíttetni otthonába, forduljon hozzánk bizalommal! A Kályhacsempe Manufaktúra Kft. kandallók, cserépkályhák és tűzhelyek széles választékával várja! Tekintse meg honlapunkat a www.kalyhacsempemanufaktura.hu webcímen, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-92/510-235-ös telefonszámon, illetve az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen!