Még nincs késő gazdaságos megoldásra váltani!

2016 szept 30. | Lakberendezés

Beköszöntött az ősz, s ezzel a változások időszaka is. Ebben az évszakban az időjárás szeszélyessé válik, és elkezdenek fújni a hűvösebb szelek, előre jelezvén, hogy a hideg évszak közeleg. Az ősz tehát egy utolsó esélyt kínál arra, hogy felkészítsük szervezetünket és otthonunkat a hideg téllel szemben. Ezért ezekben a hónapokban még nincs késő, hogy egy költséghatékonyabb és gazdaságosabb megoldást válasszunk szigetelés, pontosabban a nyílászárók szempontjából!

Számtalan publikáció hívja fel a figyelmet a műanyag ablakok előnyeire, ám az esetek többségében nem teljesen közérthetően teszik ezt. A pontos műszaki adatokat és szakkifejezéseket közérthetővé téve igyekszünk támpontot nyújtani azoknak, akik még nem tudták eldönteni, lecseréljék-e elavult nyílászáróikat vagy sem!

A műanyag ablakokhoz használt alapanyagok részben megegyeznek egy átlagos műanyagból készült tárgyéval. Nem véletlen, hogy a szegényebb országokban műanyag flakonokat gyűjtenek, és azokat felhasználva szigetelik körbe az otthonaikat az ott élők. Ugyan ez nem teljesen esztétikus és higiénikus megoldás, az alapötlet tökéletesen helytáll, hiszen a műanyag a legtöbb formájában kiválóan szigetel! A különbség az egyes műanyagok között az előállítási módszerben keresendő. A nyílászárókat sokkal tömörebb és időtállóbb módon készítik el, mint például más, hasonló felhasználású műanyagot, hiszen minél jobb szigetelési képességet szeretnének előállítani. Tehát a műanyag ablakok úgy vannak kialakítva, hogy a műanyag szigetelési képességet a lehető legjobban kihasználják. Így nem csak egy költséghatékony és energiatakarékos konstrukciót hozhatnak létre, de időtálló megoldást kínálhatnak a felhasználóknak. Fontos azonban leszögezni, hogy a különböző kínálatok más és más minőségben kínálják ezt a korszerű nyílászáró kialakítást!

Cégünk éppen ezért kizárólag olyan műanyag ablakokat kínál, melyek ellenőrzött minőséggel rendelkeznek! Látogasson el honlapunkra, a www.akciosablak.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Váltson időben korszerű megoldásra! Ha kérdése akadna, keressen minket elérhetőségeinken, akár telefonon, a 0670-360-6168-as számon, akár e-mailben az info@akciosablak.hu címen.