Amit az ajaktetoválásról tudni kell

2016 szept 30. | Nőknek

A sminktetoválás széles körben népszerű, ami nem véletlen, hiszen igényesen elkészítve rendkívül dekoratív, és még időt is spórolhatunk vele. Nem csak a szemöldököt és a szemhéjat tudjuk tetováltatni, az ajaktetoválásban is sok lehetőség rejlik. Egy szép és hangsúlyos száj sokkal vonzóbbá teheti az arcot, ámvan pár dolog, amit érdemes tudni, mielőtt az ajaksatírozás mellett döntenénk.

Az ajaksatírozás lényege, hogy hangsúlyosabbá tegye a szájat, és megerősítse az ajkak formáját, nem pedig az, hogy puffadtabbá váljanak az ajkak. Az eljárás után valóban telítettebbnek tűnhetnek az ajkak, de ez azért van, mert a megerősített vonalak optikailag növelik a szájat is.

Érdemes egy-két árnyalattal világosabb, vagy sötétebb színt választani az ajaksatírozáshoz, ugyanis az eredeti ajkakkal megegyező színű sminktetoválás hamarabb kopik el, és gyakrabban kell visszajárni a szalonba.

Ajaksatírozás előtt lélekben érdemes felkészülni rá, hogy nem lesz fájdalommentes folyamat, ugyanis az ajkak nagyon érzékenyek. A gyógyulási folyamat türelmet igényel, általában a tetoválás végleges formája nem pont ugyanúgy fog kinézni, mint rögtön a procedúra után.Érdemes a hét első felében menni a sminktetováló szalonba, így hétvégére már nem fog fájni az ajkunk. Akik hajlamosak a száj herpeszre, azok ne feledjék szedni a gyógyszereket a beavatkozás előtt és a gyógyulási folyamat alatt, mert egy herpesz kialakulása nagyon megnehezítheti a gyógyulást.

Az ajaksatírozásnak több fokozata van, félsatírral csak árnyaljuk az ajkak szélét, de a teljes ajakfelületet is lehet tetoválni, ezzel elérve a rúzsozott száj hatását. Ajaksatírozás után nem kell többé azon aggódnunk, hogy vajon elkenődött-e a rúzsunk, és nem is kell folyton a mosdóba szaladgálni, megigazítani sminkünket.

Bízza profikra a sminktetoválást, forduljon hozzánk! A www.sminktetovalas-miskolc.hu weboldalunkon megtekintheti szolgáltatásainkat, árlistánkat és referenciamunkáinkat is! Kérdés esetén vegyék fel velünk a kapcsolatot a 06-20-477-9999-es telefonszámon, vagy honlapunkon keresztül!