Tegye költséghatékonyabbá vállalkozása fűtését!

2016 szept 29. | Üzlet

Számos módon faraghatunk le hotelünk, bárunk vagy egyéb vendéglátó létesítményünk kiadásaiból. Persze sosem érdemes a minőségen spórolni, mert hosszú távon ennek negatív hatásai is lehetnek. A megfelelő megoldás, hogy ha a megszokott minőség mellett, új módszerekkel próbálunk csökkenteni kiadásainkon. Erre a különböző fűtéstechnikai eszközök remek lehetőséget nyújtanak, melyek közül az alternatív fűtési lehetőségek, azon belül is a hőszivattyúk kiváló eszközei a költségek csökkentésének!

De miért pont a hőszivattyú, és hogyan is működik egy ilyen szerkezet? A válasz egyszerű, mivel egy hőszivattyú többé-kevésbé a hűtőgépek működési elvét követi. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a hőszivattyúban keringő klímafolyadék adott hőmérsékleten és nyomáson gáz halmazállapotúvá alakul, melynek köszönhetően erősen felmelegszik, ezt a folyamatot egy kompresszor végzi, mely utána tovább áramoltatja az immár gáz halmazállapotú, forró klímafolyadékot a hőcserélőbe. A hőcserélőben helyet foglaló víz felmelegszik, és ez a forró víz végzi a fűtést a továbbiakban. Mindehhez semmi másra nincs szükség, csak a szerkezet egyszeri telepítésére, minimális karbantartására, illetve a kompresszor által termelt áramra. Ebből is érzékelhető, hogy egy hőszivattyú mennyi költséget képes megspórolni, illetve, hogy milyen ütemben képes visszahozni az árát. További hatalmas előnyük, hogy a különböző típusok egyaránt alkalmasak egy családi ház, de akár egy irodaház befűtésére is.

Ha szeretné költséghatékonyabbá és környezettudatosabbá tenni vállalkozása fűtését, valamint hűtését, akkor válassza Ön is a hőszivattyút! Cégünk, az ESTÉ Credit Side Kft. évek óta foglalkozik hőszivattyúkkal, így szakértelmünkben és termékeinkben maradéktalanul megbízhat! Látogasson el weboldalunkra a www.rifeng-hoszivattyu.hu –ra, ahol további érdekességeket és hasznos információkat olvashat termékeinkről és szolgáltatásainkról!

Ha kérdése adódna, akkor keressen fel minket a +36 20 268-9757 telefonszámon vagy a sulyok.tibor@rifeng-hoszivattyu.hu e-mail címen!