Tegye hatékonyabbá vállalkozását öntözőrendszerrel!

2016 szept 29. | Üzlet

Manapság egyre többen helyezkednek el az agrártermelés valamely területén, és indítanak vállalkozást a saját földjükön. Bármekkora területről is legyen szó, a kézi öntözés szinte lehetetlen megoldás, ha az időre és a munka nehézségére gondolunk. Ezért sokan alkalmaznak különböző öntözőberendezéseket, melyek ugyan ellátják a feladatukat, de sokszor ezek elavult szerkezetek, és nem képesek a takarékos és környezettudatos vízfelhasználásra. Illetve a terménynek sem tesz jót az esetleges túlöntözés vagy a szennyeződések a vízben. Továbbá sokszor merülhet fel meghibásodás ezekkel a szerkezetekkel, gondolva a korrózióra, a tömítések és illesztések engedésére.

Fontos, hogy a megfelelő öntözőberendezést használjuk, mivel így maximalizálhatjuk a termelést, és minimalizálhatjuk a kiadásokat. Illetve a minőségi öntözőrendszerek sokkal kevésbé szerviz igényesek, így hosszú távon is rengeteg költséget megspórolhatunk ezekkel a szerkezetekkel. Egy megfelelő eszközzel pontosan beállíthatjuk, hogy mennyi vizet szeretnénk adni növényeinknek, nem kell aggódnunk a túlfogyasztástól. Ha még esetleg nem szereztünk be öntözőberendezést földünk és haszonnövényeink táplálásához, akkor érdemes ezt minél előbb megtennünk, hiszen ez egy megtérülő befektetés, és a hosszú távú fejlődés első alapköve.

A cégünk által kínált öntözőberendezések egytől egyik kiváló minőséget képviselnek, és garantáljuk, hogy ha minket választ, nálunk vásárolt termékeivel tökéletesen elégedett lesz, melyek még hosszú évekig fogják szolgálni vállalkozása gyarapodását! Mi, a Promanure kft. profik vagyunk a különböző öntözőberendezések, bioenzimek és szivattyúk terén, tehát ha a földműveléssel foglalkozik vagy az agrár ágazatok egyéb területén tevékenykedik, látogasson el weboldalunkra, a www.promanure.hu –ra, és tekintse meg kínálatunkat!

Ha kérdése merülne fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket az ifagus@upcmail.hu e-mail címen, esetleg a +36/20-9344615 telefonszámon!