Milyen a jó munkavédelmi lábbeli?

2016 szept 29. | Technológia

A különböző építő munkálatokat végzők, az iparban dolgozók és a műhelyekben tevékenykedők számos veszélynek vannak kitéve általános munkavégzésük során. A legáltalánosabb balesetek a kézfej és a lábfej sérülésével záródnak, amelyek nagy része elkerülhető lenne a megfelelő munkavédelmi eszközök alkalmazásával. Gondolva itt első sorban a megfelelő kesztyűkre, és ami a legfontosabb, a kiváló minőségű munkavédelmi bakancsokra és cipőkre. Ezek nélkül sok helyen már nem is engedélyezi a vezetés a munkavégzést, mindezt érthető okokból.

De milyen a jó munkavédelmi lábbeli? Egy ilyen munkaruházati terméknek számos kritériumnak kell tökéletesen megfelelnie, hiszen a viselője minimum napi nyolc órában használja, ami nagy igénybevételnek mondható, bárhonnan is nézzük. A megfelelő munkavédelmi cipő és bakancs elsősorban azért kapta ezt a minősítést, mert rendelkezik egy acélbetéttel, ami a lábbeli orrában foglal helyet, ennek funkciója egyértelmű. Továbbá az anyag, melyből a munkavédelmi cipő készül, ellenáll a maró hatású vegyszereknek és egyéb kemikáliáknak, persze egy adott mértékig. Nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, hogy a gyorsan mozgó forró anyagokat is megfogja, gondolva itt egy gellert kapott fémdarabra. Továbbá a megfelelő munkavédelmi cipő talpa olajálló, és jó tapadást biztosít minden közegben, amivel szintén viselője biztonságát védi. Végül, de nem utolsó sorban a munkavédelmi lábbelinek megfelelő tartást kell biztosítania a bokának, amire a bakancsok a legmegfelelőbbek, de fontos, hogy kényelmes viseletet nyújtson akár egész napos használat során is.

Ha minőségi munkavédelmi bakancsokat és cipőket szeretne vásárolni, ne keressen tovább! Mi, az SZVG-TOOLS kft, kizárólag minőségi munkavédelmi lábbeliket és egyéb eszközöket forgalmazunk, hogy Ön tökéletesen elégedett lehessen! Látogasson el a www.szvgtools.hu weboldalunkra, és tekintse meg termékeinket, melyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelő darabot!

Ha kérdése merülne fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a simon_karoly@szvgtools.hu e-mail címen vagy a +36-30/995-9997 telefonszámon!