Romantikus, őszi kikapcsolódás

2016 szept 28. | Szórakozás

Azt mondják, a nyár a pihenés évszaka – ez valóban így van, ám ez nem jelenti azt, hogy ősszel vagy télen ne lehetne kirándulni vagy pihenni. Az ősz például kiváló alkalom egy romantikus, kettesben eltöltött nyaralásra.

Ősszel teljesen megváltozik a természet: minden színekbe borul, sárgába, barnába, pirosba. A levelek a földre hullnak, az éjszakák pedig napról napra hosszabbodnak. A virágok, a növények felkészülnek a hosszú, hideg, téli hónapokra, ez a változás pedig gyönyörű, és az őszi hónapok során mi is ennek lehetünk szemtanúi. Mi ez, ha nem romantika? A hangulat magával ragadó, a hosszabb esték miatt pedig romantikus, gyertyafényes vacsorákon vehetünk részt, majd sétálhatunk a naplementében, a szép, színes avaron keresztül.

Bárhol is keresünk ilyenkor szállást, érdemes odafigyelni arra, hogy a szép szobán kívül legyenek egyéb programok is: jó, ha van a közelben fürdő, étterem, esetleg pár izgalmas szórakozási lehetőség és program, melyeken részt vehetünk. Hajdúszoboszló például számtalan látnivalót rejt. Többek között megnézhetjük a Bocskai István Múzeumot, a Harangházat, sétálhatunk a Hortobágyi Nemzeti parkban, megcsodálhatjuk a Pásztormúzeumot, valamint ellátogathatunk a Debreceni Botanikus kertbe. Ezen túl vár minket több élményfürdő, Aqua park és gyógyfürdő is, ahol nyugodtan kipihenhetjük a hétköznap fáradalmait.

Négy Évszak*** Superior Hotelünk szeretettel várja Önöket az év minden szakában! Éttermünkben a házias és a különleges ízvilág egyaránt megtalálható, heti menüink közül pedig kedvükre válogathatnak! 30 szobával várjuk vendégeinket, melyek között a standard felszereltségű és a 4csillagos luxus apartman is szolgálatukra áll, csomagajánlataink között pedig mindenki megtalálja azt, amelyik számára a leginkább megfelel!

Szobát foglalna? Vagy csak érdeklődni szeretne? Látogasson el weboldalunkra, melyet a www.hotelnegyevszak.hu címen érhet el! Ezen túl elérhetőek vagyunk telefonon, +36-52/273-140-es telefonszámon, valamint email-en, az info@hotelnegyevszak.hu email címen keresztül!