Első a kényelem: A motoros redőnyök

2016 szept 28. | Technológia

Manapság a technikai fejlődésnek köszönhetően elvárható egy adott terméktől, hogy ne csak a feladatát lássa el teljes körűen, hanem mindemellett még kényelmes is legyen a mindennapos használata. Ez vonatkozhat bármire az autótól kezdve a hűtőszekrényen át egészen az automatizált redőnyökig. Nem kérdés, hogy a redőnyök esetében milyen előnyökkel jár az egyszerű kezelés, amihez még különösebben megmozdulni sem kell.

Valószínűleg sokunkkal fordult már elő az, hogy le kellett volna engednünk minden redőnyt a házban lefekvés előtt vagy munkába indulás előtt, de ez egy nagyobb ház esetében elég sok időt vehet igénybe, és mondjuk napjában háromszor leengedni, felnyitni minden redőnyt kicsit sem kellemes. Még szerencse, hogy ezt a feladatot egyszerűbben is elvégezhetjük a redőnymotorok segítségével, melyekkel otthonunk árnyékolása sosem látott hatékonysággal kezelhető. Reggel mindösszesen egy gombnyomásunkba kerül felnyitni minden redőnyt, ha arra vágyunk, de azt is eldönthetjük, hogy fél állásba állítjuk ezeket vagy például azt, hogy csak a földszinten nyitjuk fel árnyékolóinkat. A variációs lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. Továbbá a redőnymotorok alkalmazásával lehetőségünk van azokat okoseszközökről is vezérelni, persze ehhez további kiegészítők szükségesek. Tehát beállíthatjuk, hogy mikor nyíljanak vagy záródjanak redőnyeink, mindezt persze automatikusan, továbbá ugyanezt meg tudjuk tenni a világ bármely pontjáról, ha rendelkezünk internetkapcsolattal. Így kihasználhatjuk azt az időt, amikor a téli hónapokban éppen süt a nap, és amikor ez abbamaradt, csak egy érintéssel leengedhetjük redőnyeinket. Ebből a cikkből is nyilvánvaló, hogy a redőnymotorok milyen széleskörű felhasználhatóságot, és milyen sokszínű kényelmi funkciókat kínálhatnak.

Ha szeretné kényelmesebbé tenni otthona árnyékolásának kezelését, válasszon minket! Mi, a Redőnydiszkontnál csak és kizárólag minőségi redőnymotorokkal, illetve alumínium és műanyag redőnyökkel foglalkozunk! Látogasson el weboldalunkra, a www.redonydiszkont.hu –ra, ahol részletesebben megtekintheti széles kínálatunkat!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írjon nekünk az info@redonydiszkont.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a +36-20-366-6151 –es telefonszámon!