Miért elhanyagolhatatlan a gumiabroncsok állapotának ellenőrzése?

2016 aug 25. | Technológia

Úgy gondolja, hogy most még használhatóak az autógumik járművén, ezért egyelőre nem tervezi a cserét? Saját, és az utakon közlekedő társai biztonsága érdekében fontos, hogy megfelelő időközönként ellenőrizze ezek állapotát, és tisztában legyen azzal, melyik időszakban milyen típusú autógumikat szükséges autójára felszerelni, ami lehet, hogy már esedékes.

Sokszor úgy indulunk útnak, hogy a nagy sietségben megfeledkezünk az alkatrészek helyes működéséről való megbizonyosodásról, pedig ez elhanyagolhatatlan. Az autógumik is a legfontosabb kellékek közé tartoznak, amelyek kifogástalansága nélkül veszélybe kerülhetünk közlekedés közben. Nem biztos, hogy kellően figyelünk arra, mennyire kopottak az autógumik. Ami szintén nagyon fontos, hogy évszak szerint alkalmazzuk ezeket. A téli gumik nyáron történő igénybe vétele egyáltalán nem tanácsos, és ez fordítva is igaz. Gyártás során annak megfelelően készítik az autógumikat, hogy az adott hőmérséklet szerint legyenek megbízhatóak. Télen a nyári gumikat nagymértékben károsíthatjuk, ha így merészkedünk az utakra, nyáron pedig a téli gumikban tehetünk könnyen kárt. Amennyiben nem vagyunk biztosak az autógumik minőségét és típusát illetően, célszerű szakemberhez fordulnunk. A futómű állapotfelmérése is nélkülözhetetlen, ezért legjobb, ha egy helyen nézettetjük meg mindezeket. Felkészült, szakmájához értő, szervizben dolgozók tanácsát kikérve, minden szempontból kiváló autógumikkal útnak indulva hosszú időn keresztül élvezhetjük a biztonságos, szabályoknak megfelelő közlekedést.

Teljes körű szervizeléssel, autógumik nagy választékával, a futómű ellenőrzésével, és számos más szolgáltatással állunk rendelkezésére az AR-GO Abroncs Bt. munkatársaiként. Kedvező feltételekkel, szaktanácsadással, minőségi termékekkel várjuk, bármire szeretne ezen a téren megoldást kapni. A www.ar-go.hu weboldalunkon bővebben olvashat tevékenységünkről, és a tőlünk beszerezhető autógumikról.

Ne hanyagolja el az autógumik állapotát érintő kérdéseket! Használjon mindig az adott időszaknak megfelelő eszközöket, és tudja biztonságban magát az utakon! Elérhetőségeinken, a 06-1-4319407 –es telefonszámunkon, valamint az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkön készséggel adunk választ felmerülő kérdéseire.