Kisbabánk hivatalos ügyeinek intézése könnyedén

2016 aug 25. | Nőknek

Hamarosan világra jön kisbabája, és az érkezéséhez szükséges körülmények megteremtésének nagy részét már megtette, viszont a hivatalos ügyeket tekintve kérdései vannak? Az újszülött okmányok beszerzése nélkülözhetetlen, azonban ha a kismamák többségéhez hasonlóan Ön is minden percét babájával töltené, megbízhat az ügyintézéssel egy tapasztalt, színvonalas munkát végző szakembert is.

A várandósság mindegyikünk számára életünk legszebb időszakai közé tartozik, a kicsi megszületése pedig máshoz nem hasonlítható pillanat. A tennivalók nagy részét elvégezhetjük még a szülés előtt, így teljes felkészültséggel várva új családtagunkat, azonban van néhány elengedhetetlen hivatalos feladat, amelyek csak a születés után intézhetőek el. Gyermekünk részére ugyan úgy szükség van a különböző hivatalos papírokra, ahogy nekünk felnőtteknek is. Az újszülött személyi igazolvány, a baba TAJ kártya, és egyéb újszülött okmányok mind kötelezőek, és ezek igénylése nem egy pár perces elfoglaltsággal jár. Amennyiben törekszünk arra, hogy kis időt se veszítsünk abból, amit a kicsivel tölthetünk, legjobb megoldás, ha megbízható ügyintézők segítségét kérjük.

A BabaTB munkatársaiként rugalmasan, rövid idő alatt, és mindenekelőtt nagy felkészültséggel látjuk el a ránk bízott feladatok mindegyikét. Úgy gondoljuk, hogy a kisbaba és a szülők számára is legfontosabb a minél több együtt töltött idő, amiből nem érdemes azért elveszíteni, mert számos hivatalos ügy elintézése várakozik. Már az elejétől fogva segítséget tudunk nyújtani Önnek abban, hogy az újszülött személyi igazolvány, a baba TAJ kártya, és a többi, hasonló újszülött okmányok beszerzése könnyedén sikerülhessen. Célunk, hogy szakértelemmel, gördülékenyen oldjunk meg minden kérdést. A www.babatb.hu internetes oldalunkon bővebben informálódhat a tőlünk igényelhető szolgáltatásokról.

Töltsön gyermekével minden rendelkezésére álló időt, forduljon hozzánk az újszülött okmányok ügyintézését illetően! Kérdéseire szívesen válaszolunk az info@babatb.hu e-mail címünkön, és telefonon a 06-1-4594073 –as számunkon.