Hogyan harcolhatunk a narancsbőr ellen?

2016 aug 24. | Nőknek

A narancsbőr szinte mindenkinek megkeseríti az életét, különösen a nyári strandszezonban. Milyen módszerekkel küzdhetünk meg vele? Íme, néhány tanács!

Hamburgert eldobni!

A nem megfelelő étkezés hatása különféle formákban megjelenik a külsőnkön is. A túl sok cukor és só bizony meglátszik a bőrünkön is. Ezen kívül a zsíros ételek fogyasztását is érdemes mellőzni, illetve növeljük a gyümölcs és zöldség bevitelt.

Víz, víz, víz

Hiába hangzik közhelyként, de akkor is a sok folyadék bevitele elengedhetetlen, ha egészséges bőrt szeretnénk. A vizet nem pótolhatjuk szénsavas üdítőkkel, maximum gyógyteákkal és facsart gyümölcslevekkel. A napi folyadékbevitelnek 2-3 liter között kell mozognia.

Mozgásra fel!

A rendszeres testmozgás többek között a narancsbőr kezelésére is jó módszer. Olyan sportot válasszunk, amely megmozgatja a narancsbőrös részeinket, ilyen például a futás, biciklizés, tánc és a különböző tornák. Ha igazán hatékonyan szeretnénk megküzdeni a narancsbőrrel, ajánlott a Hypoxi Trainer kipróbálása, mely egy kapszulaszerű gép, és pontosan a narancsbőr kezelésére lett kialakítva.

Nincs több káros szenvedély

Senki nem szereti ezt hallani, de a kávé és a cigaretta is segít a narancsbőr kialakulásában. Legjobb elfelejteni mindkettőt, de ha ehhez nem érezzük magunkat elég erősnek, akkor is legalább mérsékeljük a fogyasztást.

Izzadjuk ki!

Az egyik leghatékonyabb – és legkellemesebb – módszer a narancsbőr kezelésére az infraszauna, mely segít kiizzadni a méreganyagokat. Egyéb pozitív hatással is jár az infraszauna, hiszen bőrünk feszesebbé és simábbá válik segítségével.

Hatékony narancsbőr kezelésre vágyik? Forduljon hozzánk! Központunkban többféle egészségmegőrző és zsírégető edzésen vehet részt, saját bőrén megtapasztalhatja a naracsbőr kezelésére kiváló Hypoxi Trainert, valamint infraszaunánkat is bátran használhatja. Látogasson el honlapunkra, a www.testkozpont.hu oldalra, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 524 85 86-os telefonszámon! A segítségünkkel végleg leszámolhat a narancsbőrrel!