Ajtó, ablak, nyílászáró? Alapanyagnak válassza a fát!

2016 aug 24. | Lakberendezés

Manapság a műanyag kezdi átvenni az uralmat az építőiparban. Mégis még mindig sokan preferálják a fából készült bejárati ajtókat és nyílászárókat, ugyanis sokkal esztétikusabbak, és környezetkímélőbb megoldást jelentenek a műanyagnál. Természetesen a fa nyílászáróknak, fa ablakoknak, fa ajtóknak is van egy-két hátránya, például gyorsabban mennek tönkre, mint műanyagból készült társaik, illetve valamivel drágábbak is. Előnyeik is vannak szép számmal, nem csak a helyiség hangulatát dobja fel egy dekoratív fa ablak, de hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a fűtésszámlánk csökkentésében is segít.

Amikor a bejárati ajtó kiválasztására kerül a sor, ismét kiemelkedő szerepet kap az esztétikus megjelenés. Ajtónk a házunk egyik központi éke, az összes vendégünk a bejárati ajtó alapján kapja meg első benyomását az otthonunkról. Kár lenne pont a bejárati ajtóra nem fordítani elég figyelmet, amikor az egyik legfeltűnőbb része a házunknak. A fa bejárati ajtók egyértelműen stílusosabbak, mint műanyag bejárati ajtók, emellett hosszú élettartamúak is. Igazán otthonossá és hangulatossá tudja varázsolni házunkat egy szépen kivitelezett fa bejárati ajtó. Aki pedig a miatt nem meri a fát használni alapanyagként, mert fél a korhadástól, annak felesleges aggódnia, hiszen a fát nagyon könnyű karban tartani. A faanyag kis odafigyeléssel rendkívül hosszú élettartamot tud elérni, gondoskodik a ház szigeteléséről, és még szép látványt is nyújt.

Ha szeretne minőségi fa ablakot, bejárati ajtót vagy nyílászárót, forduljon hozzánk bizalommal! A Perdi-Fa Kft. a fa termékek mellett műanyag ablakok, ajtók és nyílászárók gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Szolgáltatási területeink főként Budapestet és környékét fedik le. Tekintse meg termékeink széles választékát honlapunkon, a www.perdikft.hu webcímen, ahol ingyenesen kérhet személyre szabott ajánlatot is! Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20/466-0818-as telefonszámon, illetve a perdifa@gmail.com e-mail címen!