A nyár elengedhetetlen kiegészítője: Hordozható relax ágy

2016 aug 23. | Szórakozás

A nyári hónapokban a szokásosnál is nagyobb igényünk van a relaxációra, főként mert ebben az időszakban van a legtöbb szabadságunk, és ilyenkor is utazunk a legtöbbet. A kényelem elengedhetetlen a pihenéshez, és míg az otthonunkban általában van relax ágy vagy relax fotel, a kertünk, a strand, a nyaralásunk helyszíne már más kategória.

A relaxzsák segítségével bárhol, bármikor átadhatjuk magunkat a kényelemnek, hiszen ezek a relax ágyak könnyedén hordozhatóak. A felfújható relax ágy tökéletes pihenést biztosít bárhol a szabadban, de akár házon belül is. Felfújásához, leeresztéséhez alig egy perc szükséges, nincs szükség hozzá pumpához sem. Hordozható táskában könnyedén vihetjük magunkkal bárhova, súlya is csekély. Nem csak ágyként, hanem relax fotelként is használható, és akár két-három embert is elbír.

Előfordult már Önnel, hogy a strandon nem tudott napágyat szerezni, vagy egy fesztiválon nem tudott hol leülni? Az ilyen helyzetek megmentője a relax fotelként és relax ágyként is használható relaxzsák. A nyaraláson, a tenger mellett, kényelmes relax ágyon hallgathatja a hullámok csapkodását, vagy akár úszómatracként is használhatja azt. Fesztiválon, a nagyszínpad első sorában letáborozhat, és kényelmes relax fotelben várhatja kedvenc fellépőjét, a koncert előtt pedig pillanatok alatt leengedheti a hordozható kanapét. Képzelje el a lehetőséget, hogy többé nem kell azon aggódnia, hogy kényelmetlenség elrontja a nyaralást, hiszen a kényelmet gyakorlatilag magával cipelheti bárhová! A relax ágy azoknak is ajánlott, akik nem feltétlen utazásra akarják használni, ugyanis szoba-, vagy kerti bútorként is praktikus megoldást biztosít.

Ha hordozható kényelemre vágyik, és szeretne egy olyan bútordarabot, amely többfunkciós volta miatt egyszerre relax ágy és relax fotel, forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg termékünket honlapunkon, a www.relaxzsak.hu webcímen, és kérdés esetén hívjon minket a 06-30/420-8090-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a honlapunkon keresztül!