Az eredetvizsgálat fontosságáról

2016 aug 16. | Üzlet

Korunkban a bizalom már egy olyan tulajdonság, mellyel kevesen rendelkeznek, főként, ha üzletről van szó. Ezért fontos, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk annak érdekében, hogy a meglévő vagy leendő ügyfeleink bizalmát elnyerjük! Következő írásunk olyan autótulajdonosoknak, illetve kereskedőknek szól, akik szeretnének túladni tulajdonukban lévő gépjárművükön! Segítünk, hogy a folyamat gördülékeny és sikeres legyen!

Egy autó, főként, ha használt, nehezen leinformálható, pláne akkor, ha már több gazdát is cserélt. Mivel napjainkban is igen széles piaca van a lopott gépjárműveknek, nem csoda, hogy a leendő vásárlók szeretnének a lehető legtökéletesebb mértékben meggyőződni a gépjármű eredetéről. Nos, erre szolgál az eredetiségvizsgálat!

Az eredetiségvizsgálat lényege, hogy egészen a gyártásig visszamenően felkutassuk az adott gépjármű történetét. Mikor és hol gyártották, eredetiek-e a papírjai, megegyeznek-e a gyártási számok a papírokon lévőkével, hány tulajdonos kezén ment át, lett-e szervizelve, javítva, tehát tulajdonképpen minden olyan fontos információ, melyre a leendő tulajdonosnak szüksége lehet. Bár az esetek többségében az eredetvizsgálatot a vevők szokták kérvényezni, ám ezt megelőlegezheti az eladó is. Erre azért lehet szükség, mert egyfelől az eladás folyamata ez által felgyorsítható, másfelől olyan bizalmi kapcsolat alakítható ki a vevővel, mely hosszútávon mindenképpen előnyös lehet!

Amennyiben szeretnénk, hogy sikeres üzletkötés legyen a vége egy autó adás-vételének, mindenképpen végeztessünk eredetiségvizsgálatot! Ahhoz, hogy az eredetvizsgálat folyamata gyorsan és problémamentesen történjen, fontos biztosítani minden szükséges dokumentumot az ellenőrzést végző szerv számára! Érdemes az eladandó gépjárművön az eladás előtt egy gyors műszeres diagnosztikát is elvégezni, így az üzlet sikeressége elkönyvelhetővé válik! Nálunk mindezt könnyedén megteheti! Forduljon hozzánk bizalommal az autójavítás bármely formájával kapcsolatban! Látogasson el honlapunkra a www.geniusztrade.hu-ra, ahol tájékozódhat szolgáltatásainkról is! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a 06-70-368 4641-es számon, akár e-mailben a geniusztradekft@gmail.com címen.