Készüljön fel időben a változékony időjárásra!

2016 aug 15. | Üzlet

Hivatalosan is véget ért a nyári kánikulák időszaka, és beköszöntött az átmenti, változékony időjárás korszaka! Ilyenkor egyik pillanatról a másikra felerősödhet a szél, eleredhet az eső, majd süthet a nap, vagy éppen jég darabok potyoghatnak az égből! Ebben az időszakban elengedhetetlen, hogy mindig kéznél legyen egy esernyő!

A reklámajándékok világában hatalmas népszerűségnek örvend ez a szerkezet! Az esernyőknek, vagy más néven ernyőknek ősi múltja van. Nem is gondolnánk, hogy története mennyire régre nyúlik vissza a történelemben. Egészen pontosan az időszámítás előtti tizenegyedik századig, ugyanis az ernyő első ábrázolása ebből a korból származik, méghozzá Kínából. Ha őszinték akarunk lenni, azonban egészen a XVIII. századig napernyőként funkcionáltak, csak az ezt követő években alakultak ki a ma is ismeretes esernyők, melyek olyan közkedvelt reklámajándékokká avanzsáltak.

A reklámajándékok lényege két alapelvre épül. Az első, hogy segítségével kedveskedhessünk ügyfeleinknek, vagy potenciális ügyféljelöltjeinknek, a másik pedig, hogy az ajándék segítségével direkt reklámhoz juthassunk. Erre kiváló megoldást kínálnak az esernyők, melyek viszonylag nagy felületet kínálnak az elhelyezett reklámnak, miközben funkcionalitásukból adódóan széles körben terjeszthetik azt. Ahhoz azonban, hogy egy reklámajándék valóban sikeres és kelendő legyen, fontos a minőségi és esztétikus kivitelezés!

Cégünk sok éve foglalkozik különböző reklámajándékok tervezésével és kivitelezésével! Alapanyagaink mind magas minőségüket, így a végeredmény tökéletes és egyedülálló lehet! Ha Ön is szeretne a modern világban helytálló reklámajándékot, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra a www.dualreklam.hu-ra, ahol megtekintheti minőségi kínálatunkat, és egyedülálló szolgáltatásainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a +36 1 410-2672-es számon, akár e-mailben a dual@dualreklam.hu címen. Kínáljon mindig időszerű, és ideális reklámajándékot!