Miért érdemes a fővárosban tartani az esküvőt?

2016 aug 12. | Nőknek

Az tökéletes esküvői helyszín megválasztása az egyik legfontosabb teendő az esküvőszervezés során. Nem csak a lakodalom helyszínét fontos megtalálni, de a település is meghatározó, hiszen ott készülnek el azok esküvői fotók, amelyeket 50 év múlva is nézegetni fogunk. Fővárosunk tele van szebbnél-szebb helyekkel, ezért is érdemes a romantikus Budapestet választani esküvői helyszínnek.

A tökéletes esküvői fotókhoz gyönyörű hátteret biztosít rengeteg történelmi épület, legyen szó akár a Bazilikáról, akár a Mátyás-templomról. Ha a menyasszony igazán királynőnek szeretné magát érezni, érdemes pár fotót készíttetni a Budai Várnegyedben is. Ha zöld és virágos környezetet szeretnénk, ott van a Margitsziget, amely a zenélő szökőkúton át a Japánkertig rengeteg különlegességgel vár minket. A hidak szelte Duna is kihagyhatatlan, választhatunk, hogy a dimbes-dombos Budát szeretnénk háttérnek, vagy inkább pesti oldalt, amelyet a Parlament impozáns épülete díszít. Ha az esküvő helyszín Budapesten van, akkor megkönnyítjük minden vendégünknek a közlekedést is, hiszen a főváros az ország bármely pontjából egyszerűen megközelíthető esküvői helyszín.

A legtöbben azért tartózkodnak a budapesti esküvői helyszíntől, mert bár a város gyönyörű, az éttermek rendkívül magas áron bérelhetők csak ki, illetve nehéz a város zaját kizáró helyszínt találni. Ha a Diófa Étterem és Rendezvényházat választja, akkor ezeken a problémákon nem kell aggódnia! Éttermünk Budapest zöldövezetében, nyugalmas környezetben helyezkedik el, és kedvezményes áron kibérelhető esküvői helyszínként! Velünk a terembérlés és az esküvői vacsora is meg van oldva, sőt, kerthelyiségünk még akár a polgári ceremónia lebonyolítására is alkalmas. Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg honlapunkat a www.mifaker.hu webcímen, és forduljon hozzánk bizalommal +36 30 732 2531-es telefonszámon, illetve az info@diofa-etterem.hu e-mail címen! Mi segítünk megvalósítani fővárosi álomesküvőjét!