Különleges, strasszal díszített ruhadarabok gyermekeknek

2016 aug 2. | Nőknek

Mindent igyekszik megtenni annak érdekében, hogy gyermekének örömet okozzon? Ahogy cseperednek a kicsik, mindig új ruhadarabok beszerzésére van szükség. Ezeket megvásárolhatja egyszerű változatban is, hogy saját ötletei alapján egyedivé varázsolja. A ragasztható strassz kövek, vasalható strassz díszek különleges hatást keltenek, és biztos, hogy kislánya tetszését is elnyerik!

Anyaként rengeteg teendőnk akad, hiszen a gyermekünkről való megfelelő gondoskodás, a házimunka, főzés és az egyéb feladataink minden időnket lekötik. A kicsi fejlődése során ruháit is sorban növi ki, amiket nem győzünk pótolni. A nehézségek mellett azonban bevethetünk egy kis kreativitást is, ami nem csak kikapcsolódást jelenthet, hanem hasznos időtöltést és közös élményeket is gyermekünkkel.

A kislányoknak tetsző és az aktuális divatnak megfelelő, drágább holmik helyett beszerezhetünk nagyon egyszerű ruhadarabokat, amelyeket magunk alakíthatunk más stílusúvá. Vasalható strassz díszekkel látványossá és egyedivé varázsolhatunk egy egyszerű farmernadrágot is, ragasztható strassz kövekkel pedig bármilyen kiegészítőt könnyen feldobhatunk. Ha kedvünk támad, akár saját magunknak is készíthetünk hasonlóakat és viselhetünk egyformán díszített ruhákat kislányunkkal. A Swarovski kristályok remekül alkalmazhatóak más jellegű anyagokon is, alkothatunk segítségükkel díszített bőr karkötőt vagy körmeinken is viselhetjük őket.

A számtalan lehetőséget magukban rejtő Swarovski kristályok óriási választéka áll rendelkezésére a www.strasszkiraly.hu internetes oldalunkon! Vasalható strassz díszekkel, ragasztható strassz kövekkel és más formában is alkalmazható strasszos díszekkel várjuk! Termékeinket kényelmesen megrendelheti otthonából, ezután rövid időn belül kiszállítjuk a kívánt darabokat! Ne feledje, az egyediség sosem fog kimenni a divatból!

Okozzon örömet gyermekének közös élményekkel és ajándékozza meg saját, egyedi ötletei alapján díszített Swarovski kristályokkal ellátott ruhadarabokkal!  Ha kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeinken vagy ossza meg velünk észrevételeit, telefonszámunk a 06-20-391-9561–es, e-mail címünk pedig a strasszkiraly@gmail.com!