Miért válasszuk a multifunkciós lézernyomtatót?

2016 aug 1. | Üzlet

Először is tisztázzuk, hogy milyen nyomtatók közül választhatunk, amikor vásárlásra adjuk a fejünket. Két technológiájú nyomtatófajtát különböztetünk meg, a tintasugaras nyomtatót és a multifunkciós lézernyomtatót. Míg a régebbi technológiát képviselő tintasugaras nyomtató működése apró festékcseppek papírra kerülésével történik, a lézeres nyomtató már merőben más technológiát képvisel: a multifunkciós lézernyomtató egy elektromos töltésű, fényérzékeny anyaggal bevont hengerrel működik. Előnye a korábbi tintasugaras technológiával szemben, hogy jobb minőségű képeket nyomtat, gyorsabban dolgozik és viszonylag egyszerű a karbantartása. Utóbbi miatt különösen érdemes megfontolni, hogy vajon megéri-e most megvásárolni a relatíve olcsóbb tintasugaras nyomtatót, ha a későbbi karbantartási költségei magasabbak lesznek?

A lézernyomtató amellett, hogy minőségi, hosszú távon költséghatékony is. De miért is hívjuk multifunkciósnak? Nem csak nyomtatásra alkalmas, szkennerként és faxként is használható, így igazából egy „három az egyben” gép. Ha sok fényképet, szórólapot, plakátot nyomtatunk, a színes lézernyomtató a legjobb választás, hiszen nem csak gyorsan nyomtat, de a képek száradására sem kell várnunk, és az elmosódástól sem kell tartanunk. A lézersugaras nyomtatókat rendszeres használatra találták ki, tehát akkor érdemes egy ilyen eszközbe befektetnünk, ha azt napi rendszerességgel, és egyszerre nagyobb mennyiség nyomtatására szeretnénk használni – így tehát irodai használatra abszolút ideális választás lehet a multifunkciós lézernyomtató.

Ha megbízható helyről szeretné beszerezni legújabb nyomtatóját, vagy bármely más műszaki cikket vásárolna, látogassa meg www.pcland.hu weboldalunkat, és tekintse meg termékeink széles választékát! Nálunk a számítógép kiegészítőktől kezdve a háztartási gépekig bármit megtalál!

Forduljon hozzánk bizalommal, kérdés esetén pedig keressen fel minket a 06-21/381-3980-as, a 06-21/381-3981-es és 06-21/381-3977-es telefonszámok valamelyikén, vagy az info@pcland.hu e-mail címen!