Használja ki teraszát időjárástól függetlenül!

2016 aug 1. | Lakberendezés

A legtöbb családi házból nem hiányozhat a terasz. Jó tavasszal, vagy a nyári hűvös reggeleken kinn fogyasztani el a kávét, vagy kerti sütögetést szervezni barátaink, családunk körében. A terasznak csak pozitív funkciói vannak – jó időben.

Télen, késő ősszel már kabátot kell vennünk és a csapadék mennyisége is nőhet. Kinn borús az idő és hideg van, ezért nem érdemes már a teraszon vacsorázni, vagy a kávét szürcsölgetni. Az év bármely hónapjában eljöhet az a nap, amikor kerti partit szervezünk, de az időjárás ezt pont aznap nem engedi. Ezekre a problémákra mind-mind megoldást jelenthet a teraszbeépítés. Nincs más dolgunk, mint megkeresni egy erre szakosodott vállalkozót, aki felméri a terepet, árajánlatot ad, segít a tervezésben és már hozzá is lát a munkához!

Teraszbeépítésnél az épület homlokzatához csatlakoznak az új panelek. Általában PVC szerkezetekből készülnek el a falak, melyeket olyan színben választhatunk, amilyenben csak szeretnénk. Hogyha fából készült terasz szerkezetet álmodtunk meg, faerezetes mintaszínek közül is választhatunk.

A beépített teraszok borzasztó nagy előnye, hogy az év bármely napján használható időjárástól függetlenül. Be lehet fűteni, a világítás megoldott, nekünk csupán be kell rendeznünk és élveznünk a teraszbeépítés minden előnyét!

Mivel ez a megoldás üveges falakat biztosit a már meglévő teraszunk köré, így olyan érzés a hóban vagy a zivatarban beépített teraszunkon állni, mintha mi magunk is kint lennénk a kertben – kivéve persze, hogy nem ázunk el és nem fázunk. Képzeljük csak el, hogy egy forró bögre teával leheveredünk a beépített terasz egyik fotelébe, körbevesznek a cserepes virágok, kinn sötét van és hull a hó, benn égnek a fények és sütőből sütemény illata száll.

Ön is megtapasztalhatja ezt az örömöt, hogyha úgy dönt, teraszbeépítést szeretne csináltatni! Mi az Ötödik Évszaknál hisszük, hogy tavasz lehet a télben is, és ahhoz, hogy Ön is élvezhesse a kinti tájat bármilyen időjárás is gyötörje a környéket, forduljon hozzánk!

Keressen minket honlapunkon, melyet a www.otodikevszak.hu webcímen érhet el, kérdései esetén pedig elérhetőek vagyunk e-mailben, info@otodikevszak.hu címen, vagy telefonon, a +36- 1/203-4654-es telefonszámon!

Forduljon hozzánk bizalommal!