A sminktetoválás előnyei

2016 aug 1. | Nőknek

Nőként mindannyian tapasztaltuk már, hogy a tökéletes megjelenés bizony rengeteg munkával jár. Akár egy órába is beletelhet, hogy valaki tökéletes sminkkel indulhasson munkába vagy szórakozni, hiszen külön idő kiemelni a szemöldököt, a szemet és a szájat. Mindannyian szeretünk a legjobb formánkban mutatkozni, ám sokszor nincs időnk vagy energiánk arra, hogy alaposan tudjuk sminkelni, az pedig külön bosszantó, amikor rohanva próbáljuk magunkat kifesteni, hiszen sokszor ez a folyamat katasztrofális eredménnyel jár.

A sminktetoválást pontosan azoknak találták ki, akik szeretik mindig a legjobb formájukat nyújtani, de nem feltétlen találnak időt arra, hogy mindennap elkészítsék sminkjüket, arról nem is beszélve, hogy egy füstös szemhéjsmink hiába néz ki tökéletesen felrakás után, ha két óra múlva már fekete vízként csorog le az arcunkon. A sminktetoválásnak egyéb haszna is van azon kívül, hogy kiemeli a szépségünket, ugyanis kisebb bőrhibák elfedésére is alkalmas.

A sminktetoválásnak nem feltétlen célja a feltűnés, lehet diszkrét és visszafogott is, sokszor nem is látványos a különbség, egyszerűen csak ráerősít a természetes szépségre. Ezen kívül a sminktetoválás nagy segítség lehet azoknak, akik egyébként allergiásak a sminkre, vagy valamiért nehezükre esik a sminkelés (például remeg a kezük).

Hátránya a procedúrának akkor lehet, ha rossz sminktetováló szakembert választunk. A sminktetoválás nem veszélytelen, illetve mivel hosszú ideig az arcukon viseljük a nyomát, nagyon sokat számít a tetoválást készítő szakember profizmusa.

Ha sminktetoválásban gondolkodik, forduljon hozzám bizalommal! Képzett sminktetováló kozmetikus mesterként a célom, hogy a legjobbat hozzam ki Önből! Korábbi munkáimat és a végzettségeimet igazoló dokumentumokat is megtalálhatja honlapomon, melyet a www.sminktetovalascentrum.hu webcímen érhet el.

Ha kérdése van, nyugodtan keressen fel a +36-70/450-2319-es telefonszámon, vagy írjon részemre üzenetet a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címre!

Forduljon hozzám bizalommal Ön is!