Kényelmes és biztonságos parkolás egyedülálló módon

2016 júl 29. | Életmód

Az Ön számára is ismerős, amikor munkába igyekszik, és nem talál üres parkolóhelyet? Nem szeretné olyan területen hagyni autóját, ahol nincs meggyőződve a megfelelő biztonságról? Mindezekre van megoldás! Lehetősége van a fővárosi parkolást fedett és igényesen kialakított parkolóházban megvalósítani.

 

Nem csak a jelenlegi nyári melegben, hanem más időszakokban is kellemetlen, ha éppen nagyon sietünk valahova, és nem tudjuk a budapesti parkolást számunkra ideális körülmények között megoldani. Rengeteg utcán található hely áll bárki rendelkezésére, viszont egyáltalán nem biztos, hogy mire mi az adott helyszínre érünk, marad számunkra is beálló. Ez aggodalomra ad okot, hiszen helyet keresgélve, sőt messzebb hagyva gépjárművünket el is késhetünk a munkából, vagy nem érünk oda egy fontos találkozóra időben. Éppen ezért célszerű számításba venni más lehetőséget, amellyel igazán könnyebbé tehetjük a mindennapos parkolást, és közlekedési eszközünket is biztonságban tudhatjuk. Fővárosi parkolásunkat egyedülálló módon tehetjük egyszerűbbé egy parkolóházat választva. Itt nem kell sokáig keresgélnünk, hogy vajon hol tudunk parkolójegyet váltani, ugyanis parkoló-rendszer működését vehetjük igénybe. A szélsőséges időjárás miatti félelmünket is magunk mögött hagyhatjuk, mivel fedett parkolóházban semmi esélye a zord idő hatásának.

 

Kényelmes, gyors, egyszerű, és mindenekelőtt költséghatékony fővárosi parkolást biztosítunk korszerűen kiépített parkolóházunkban. Amennyiben nagyobb méretű gépjárművel rendelkezik, felmerülhet az a kérdése, hogy nálunk tudja-e hagyni. Speciális kialakítású parkolóházunkban erre is lehetőséget nyújtunk. A www.franklinhaz.hu honlapunkon részletesen informálódhat szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

 

Ne okozzon többé gondot Önnek sem a budapesti parkolás! Feledje el az ezzel járó nehézségeket, és hagyja parkolóházunkban autóját teljes biztonságban! Elérhetőségeinken, a 06-1-3280960 –as telefonszámunkon, és az info@franklinhaz.hu e-mail címünkön szívesen adunk választ felmerülő kérdéseire.