Hogyan spóroljunk az irodaszereken?

2016 júl 29. | Üzlet

Az irodaszer vásárlás nem kell, hogy örökké csak púp legyen a hátunkon. Egy kis odafigyeléssel és rendszerezéssel megkönnyíthetjük a dolgunkat, sőt, még pénzt is spórolhatunk.

  • Először is nagyon fontos, hogy ne darabonként vásároljunk, minden alkalommal, amikor valami épp elfogy. Tucatjával mindig olcsóbb, szóval érdemes egyszerre nagy mennyiségeket rendelni.
  • Rendszerezzük az irodaszereket és alakítsunk ki helyet a különböző eszközöknek, így látjuk, miből mennyi van, és elkerülhetjük azt, hogy egy munkatárs feleslegesen rendeljen meg valamit, mert nem tudta, hogy van még belőle az irodában.
  • Létrehozhatunk egy mappát vagy fiókot a központi számítógépen, ahova minden alkalmazott beírhatja, ha valamilyen irodaszer elfogyott. Így egy helyen láthatjuk, miket kell majd rendelnünk, és nem a rendelés napján kell mindenkit egyesével megkérdezni, hogy milyen irodaszerre van szüksége.
  • Ahhoz, hogy számon tudjuk tartani kiadásainkat, érdemes egy megbízható irodaszer ellátó céggel is szerződést kötnünk, így nem fordulhat elő az, hogy megáll a munka az irodaszerek hiánya miatt. Külön szerencsés olyan céggel szerződni, amely nem csak irodaszer ellátóként működik, hanem irodatechnikai eszközökkel is foglalkozik, például nyomtató- és fénymásoló szerviz is egyben. Ha jól választunk céget, akkor a jövőben nem kell kétségbeesetten keresgélni megfelelő nyomtató szerviz, rendszergazda, vagy irodaszerbolt után, hiszen mindent megtalálunk egy helyen, és még csak nem is kell elmenni érte, házhoz jön a szolgáltatás. Ezzel nem csak pénzt, de időt is spórolunk.

Ha minket választ, jól jár, hiszen cégünk nem csak az irodaszerek szállítását vállalja, hanem fénymásoló- és nyomtató szervizként is működik! Széleskörű szolgáltatásaink listáját megtekintheti a www.jasz.hu címen elérhető weboldalunkon!

Forduljon hozzánk bizalommal, kérdés esetén pedig keressen fel minket a +36-1/379-1961-es, a +36-1/370-5331-es vagy a +36-1/272-0228-as telefonszámok valamelyikén, illetve személyesen budapesti irodánkban, a Gábor Áron u. 22-es szám alatt!

Ha megbízható beszállítót szeretne, válasszon minket!