Hogyan rendezzük be a raktárunkat?

2016 júl 29. | Üzlet

Amennyiben új raktárhelyiséget szeretnénk felállítani, nem elég csak a megfelelő helyszínt megválasztani, szükség van a praktikus berendezés beszerzésére is. De milyen polcrendszereket érdemes beszereznünk a raktárberendezés során?

  • A polcos állványrendszer felépítése és használata is egyszerű, kiválóan megfelel raktározásra és árurendezésre. A minőség fontos szempont, amikor polcrendszert vásárolunk, a Dexion kompatibilis állványrendszerek pedig a világszerte elismertek. Ezek az állványrendszerek változatos mérettel és kiváló teherbíró képességgel rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat.
  • Salgó polcok választásával a hatékonyságot tudjuk növelni, hiszen így egy variálható polcrendszert kapunk, melyet úgy alakítunk, ahogy az nekünk megfelelő. Csavarmentes polcot a kisméretű tárgyak, és a kismennyiségű papír tárolására válasszunk.
  • Ha olyan polcrendszerre vágyunk, amit igazán kényelmesen tudunk használni, akkor beszerezhetünk elektromos hajtású állványrendszert Ezeket az állványrendszereket érintőpanel segítségével tudjuk mozgatni.
  • Az iratok tárolására találták ki az irattári állványokat. Az irattári állványok lehetnek csavarkötésűek és csavarmentesek, gördíthetőek és fixek, attól függően, hogy a vevőnek mire van szüksége. Ha rajzokat vagy mikrofilmeket szeretnénk tárolni, már erre is találhatunk specifikus szekrényeket, melyek hidegen hengerelt acéllemezből készültek.

Nagyon fontos, hogy amikor raktárunkhoz polcrendszert akarunk vásárolni, akkor profik segítségét kérjük, ugyanis az ideális állvány megtalálása rengeteg mindentől függ, a berendezendő tértől kezdve a tárolandó tárgyak súlyáig.

Mi segítünk Önnek kialakítani a tökéletes raktárhelyiséget, és amellett, hogy biztosítjuk a berendezést, részt veszünk a tervezésben, helyszíni felmérést végzünk és megoldási javaslatokat is adunk! Tekintse meg szolgáltatásainkat és referenciáinkat a http://www.vasszer.hu weboldalunkon, kérdés esetén pedig keressen fel minket a +36-32/512-600-as és a +36-32/512-610-es telefonszámokon, valamint a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!

Forduljon hozzánk bizalommal!