A tökéletesen kialakított tetőterasz titka

2016 júl 28. | Lakberendezés

Hazánkban ugyan még nem örvend akkora népszerűségnek a tetőterasz, mint Európa más országaiban, vagy a tengerentúlon, de a fővárosban egyre gyakoribb ez a tetőtéri kialakítás. Főként különböző szállodák és vendéglátóegységek épületeire jellemző a tetőterasz létrehozása, de egy lakóépületet is különlegessé varázsolhatunk a segítségével.

A tetőterasz számtalan lehetőséget rejt magában! Segítségével olyan helyet varázsolhatunk otthonunk közelébe, mely segít kizökkeni a rohanó hétköznapok forgatagából. De nézzük, melyik az a komponens, mely egyetlen tetőteraszról sem hiányozhat! A dizájnos balkonládákba és virágcserepekbe ültetett növények minden helyet különlegessé varázsolnak. A tetőteraszokra jellemző mediterrán hangulathoz pedig elengedhetetlen a növények jelenléte – minél több, annál jobb!

A növények típusát tekintve szinte végtelen a lehetőség. A pálmáktól és páfrányoktól kezdve, a színes virágokon át, a gyógynövényekig terjed a skála. A lényeg, hogy harmonizáljanak a tetőterasz bútorzatának stílusával, illetve hogy megfelelő balkonládába vagy virágcserépbe legyenek ültetve. Azt is figyelembe kell venni, hogy melyik növény kedveli a napot, illetve képes alkalmazkodni a változó időjárási viszontagságokhoz. Télen pedig, ha csak nem fedett a tetőterasz, mindenképpen vigyük a virágokat védett helyre.

Cégünk kínálatában számtalan a virágültetéshez és növényápoláshoz szükséges termék megtalálható. Sok éves tapasztalattal állunk rendelkezésére mindazoknak, akik szeretnék otthonukat vagy környezetüket színesebbé, természet közelibbé varázsolni! Ha Ön is minőségi balkonládát vagy virágcserepet keres, látogasson el honlapunkra, a www.bandyplastics.hu oldalra, és tekintse meg széleskörű kínálatunkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36 70 594 5105-ös számon, vagy e-mailben az info@bandyplastics.hu címen. Nézzen körül nálunk, és varázsolja színesebbé környezetét egyedülálló termékeink segítségével!