Sugárterhelés- és fájdalommentes emlővizsgálat

2016 júl 4. | Nőknek

Felmerült a kétely Önben egészségével kapcsolatban, vagy csupán szeretne meggyőződni arról, hogy egészségügyi állapotával minden rendben? A komputeres emlővizsgálat napjaink technikai fejlettsége miatt akár már fájdalommentesen, valamint sugárterhelés nélkül is elvégezhető, ami rengeteg előnnyel jár. Kíváncsi erre bővebben? Olvasson tovább!

Életünk során az a legfontosabb, hogy egészségesek legyünk, ennek érdekében pedig többféle módszer közül választhatunk: többek között elengedhetetlen a rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás, azonban mindezek betartása mellett is előfordulhat, hogy valamilyen betegséggel kell szembenéznünk.

Most nőtársainkat szeretnénk megszólítani: az emlővizsgálat bizonyos időközönként nélkülözhetetlen. Annak érdekében, hogy teljesen kizárhassuk az eltérések lehetőségét, érdemes részt vennünk egy komputeres emlővizsgálaton, amitől egyáltalán nem szabad tartanunk. Sokkal jobb, ha időben kapunk képet a fennálló gondról, és még szerencsésebb, ha teljesen meggyőződhetünk arról, hogy nincs mitől félnünk.

Jelentkezzen hozzánk Ön is, hiszen nálunk egy egyedülálló, új módszert vehet igénybe, amennyiben részt vesz emlővizsgálatunkon Budapesten. Gyors mellvizsgálatra számíthat, amelyen az év bármely időszakában megjelenhet, akár több alkalommal is.

Milyen előnyökkel jár a nálunk végzett emlővizsgálat Budapesten, más hasonló ellenőrzéshez képest?

  • Sugárterhelés nélkül végezzük.
  • Bármikor és bárki részéről igényelhető.
  • Kedvező árat biztosítunk.
  • Nagy biztonsággal kimutatható az elváltozás.

A komputeres emlővizsgálaton kívül más típusú állapotfelmérés is a munkakörünkhöz tartozik, amelyekről mindenképp érdemes részletesen tájékozódnia a www.beautyaid.hu weboldalunkon. Szívesen adunk részletes információt ezzel, és más szolgáltatásainkkal kapcsolatban, valamint készséggel válaszolunk kérdéseire, ha hív bennünket a 06-30/467-2067-es telefonszámunkon, vagy ír nekünk az info@beautyaid.hu e-mail címünkre.

Legyen biztos egészségében, hogy a későbbiek folyamán is elégedett, nyugodt életet élhessen!