Út a homeopátiás gyógyuláshoz: virágterápia

2016 júl 1. | Életmód

Egy kevésbé elterjedt, homeopátiás kezeléshez hasonló gyógyulási forma a virágterápia. Ez egy olyan módszer, mely nem gyógyszerek és egyéb behatások segítségével próbál gyógyulást hozni, hanem a természet segítségével. A virágok, növények rezgése hat lelkünkre, az pedig egész lényünkre.

A természetes növények alkotta Bach virágterápia Dr. Edward Bach nevéhez fűződik, aki az 1930-as években dolgozta ki e kezelési formát. Ez egy hatóanyag nélküli gyógyulási forma. A növények energiáját kinyerve segít a lélek gyógyulásában az a szakember, aki ismeri a virágterápia minden csínját-bínját. A kezelés 100% természetes anyagokat tartalmaz, így nem kell félnie a mellékhatásoktól, káros következményektől. A terápia a szubjektív élményekre és tapasztalatokra épít.

A Bach terápia nem a testet, testi betegségeket gyógyítja, nem is ez a célja. Kizárólag az elmére, az érzelmi problémákra összpontosít. Ez egyértelművé teszi, hogy minden páciens különböző kezelést és bánásmódot igényel a kliensek problémáinak sokszínűsége miatt. A kezelés csakis a pillanatnyi állapotot tudja gyógyítani!

A virágterápiát elvégző páciensek lelki megtisztulása és problémái leküzdése végett öngyógyítás megy végbe a kliens szervezetén belül. Ez a természetgyógyászati kezelés teljes mértékben biztonságos, túladagolás nem lehetséges. A szervi problémák kiegészítőjeként is nagyon ajánlott a terápia. Ugyanis a Bach virágterápia azt a lelki okot szünteti meg, melyből a szervi elváltozások, megbetegedések keletkeztek. Például gyomorégés, gyomorfekély leggyakrabban a stressz hatására jön létre. A stresszt pedig sikeresen kezeli a virágterápia.

Látható tehát, hogy a virágterápia nem azt jelenti, hogy minden fizikai tünetet és megbetegedést azonnal elhárít, hanem az ezeket kiváltó okok feloldására ad lehetőséget. Ha pedig a feloldás megtörtént, az okozatot is le tudjuk küzdeni! Bach virágterápiás kezelésért forduljon hozzánk bizalommal, a www.vitabalance.hu weboldalunkon bővebb tájékoztatást és egyéb természetgyógyászati megoldást talál! Jelentkezzen be, jöjjön el és próbálja ki a virágterápia természetes hatását Ön is! Bejelentkezhet e-mailen keresztül: edina.kezi@vitabalance.hu, de akár telefonon is: +36 30 670 8999!