Milyen jelentőséggel bírnak a számok a tetoválás világában?

2016 júl 1. | Életmód

Mindegyikünk életében vannak olyan kitörölhetetlen részek, amelyek konkrét időponthoz fűződnek, vagy egy adott számhoz szorosan kötődnek. Ha úgy döntünk, hogy ezt mindig látni szeretnénk magunkon, hogy emlékeztessen, vagy éppen mosolyt csaljon az arcunkra, dönthetünk a tetoválás készítése mellett, így mindig, minden körülmény között velünk marad annak emléke.

 

A tetoválás készítés, éppúgy, ahogy a piercingek viselése, napjainkban rendkívül elterjedt. Számos variációban, méretben és színben igényelhetjük, és kedvünk szerint dönthetünk arról, hogy pontosan mely testrészünkre kérjük a mintát. Nagyon fontos, hogy ne hirtelen döntsünk amellett, hogy milyen tetoválás készítését kérjük, hiszen azt saját testünkön fogjuk látni életünk végéig.

 

A szám tetoválások esetében általában szüleinkhez, testvéreinkhez, vagy más jeles napokhoz kapcsolódó dátumokat választunk, és gyakran előfordul, hogy a kapcsolatainkban mérvadó számokat szeretnénk látni magunkon – ez utóbbi esetében érdemes még inkább alaposan átgondolnunk, biztosak vagyunk-e abban, hogy életünk végéig viselni akarjuk. Bárhogy is, egy dolog biztos: az igényes kialakítás, a nekünk tetsző ábrázolásmód, a színek, a méret, valamint nem utolsó sorban a tetováltatni kívánt testrészünk átgondolt, megfelelő módon való meghatározása elengedhetetlen.

 

Ha netán kérdései adódnak, tanácsra van szüksége, tetováló szalonunkban készséggel állunk rendelkezésére. Hangulatos és igényes környezettel fogadjuk, ahol kellemesen érezheti magát a személyes megbeszélés és a tetoválás elkészítése alatt. Kizárólag megbízható eszközökkel dolgozunk és nagy gondot fordítunk a minőségi munkára, valamint a legfontosabb számunkra az, hogy minden vendégünk kérését igényeinek megfelelően teljesítsük.

 

Szívesen adunk választ minden kérdésére, ha felkeres minket a http://tattooszeged.hu/ címen elérhető weboldalunkon, valamint elérhetőségeinken, a 06-30/858-6466-os telefonszámon, illetve a tattooszeged@gmail.com email címen!

 

Ne csak érdeklődjön, merjen a tetoválás készítése mellett dönteni, hiszen nálunk megbízható kezekben tudhatja magát!