Kamerákkal a biztonságért!

2016 júl 1. | Technológia

Amióta kiemelkedtünk az állatok sorából, nem kell aggódnunk a ránk vadászó ragadozók miatt – mi kerültünk a tápláléklánc csúcsára. Azonban a biztonságos élet nem mindig olyan magától értetődő. Az ember legnagyobb ellensége saját maga: az ember.

A civilizációk létrejötte előtt, a nagyobb városok kialakulása előtt is történtek gyilkolások, rablások, fosztogatások, melyeket ritkán lehetett megakadályozni. Ellenőrizni kizárólag a törvény segítségével lehetett a csendőrség, majd a rendőrség létrejöttéig. Ma már azonban számos lehetőség adódik életterünk, otthonunk, munkahelyi környezetünk megóvása érdekében.

A különböző biztonságtechnikai eszközök megjelenésével szinte 100%-os védelemre van lehetőség. Ilyenek például a biztonsági zárak, a riasztók, vagy a biztonsági kamerák (kül- és beltéri egyaránt). A hd kamerák látványa már önmagában félelmet kelthet, és elriaszthatja az esetleges betolakodókat. Az aktív kamerák vizsgálhatnak 1-1 kijelölt pontot, meghatározott távolságból, vagy beláthatják az egész teret. Sok kamerát irányítani, mozgatni is lehet. Ezek a készülékek videóra veszik a látott képet, majd elraktározzák az anyagot. Ezek bármikor visszanézhetőek, ha arra lenne szükség. Természetesen folyamatos figyelés mellett azonnal észrevehető a kamerákon keresztül az esetleges bűntettek kialakulása – ehhez viszont emberi erőforrásra van szükség.

Nem csupán magánemberek számára fontos a biztonság, hanem a nagyobb cégek, vállalatok számára is. A gyorsabb, eredményesebb munka érdekében a hd kamerák telepítői is beszerezhetik a készülékeket. Ily módon gyorsabb, precízebb munkára van lehetőség, hiszen a telepítők előzetesen megismerkedhetnek és kitapasztalhatják a szerkezeteket.

Kiváló minőségű otthoni, munkahelyi, vagy egyéb használatra a Hikvision márka számos megbízható terméke kapható nálunk, a Trinit Kft. webshopjában. Honlapunkon mindig talál akciós termékeket, velünk garantáltan megtalálja az Ön számára legideálisabb, akciós kamerákat! A könnyebbség kedvéért telepítőket is kiszolgálunk, mindezt nagy kedvezménnyel, minőségi kamerákat a rendelkezésükre bocsájtva. Keressen minket weboldalunkon: www.trinit.hu! Legyen Ön is biztonságban, válassza a Hikvision térfigyelő kameráit!