Kamatoztassa zenei tehetségét egy hajón!

2016 júl 1. | Zene

Gondolt már arra, hogy zenész karrierjét egy luxushajón vigye tovább? Bizony, a legtöbb óriási tenger- és óceánjárón jár az étkezőbe, a bárba vagy a hallba a minőségi zongoramuzsika és az énekszó, mint alapvető szolgáltatás. Páratlan élményben lehet része azoknak az utasoknak, akik hajós utazást választják kikapcsolódásul. Ám nem csak az utazó közönség részesülhet élete egyik legnagyszerűbb és legpihentetőbb nyaralásában, hanem a bárénekesek és a zongoristák is élményeket és tapasztalatot szerezhet.

A gyönyörű kilátás és izgalmasabbnál izgalmasabb kalandok várják azokat a művészeket, akik vállalják ezt az életmódot, tehát a szépséges utazásokkal teli zenélést, vagy akár csak a szólóéneklést egy luxushajón. Nem csak az utazás maga nyújt feledhetetlen emlékeket, de a célállomások bejárására is érdemes sort keríteni. Trópusi szigetek, egzotikus ízek és egyéb élmények várják azokat, akik zenész karrierjüket egy hajón szeretnék kamatoztatni.

Miért jobb hajón zenélni? A válasz roppant egyszerű, csupán egyetlen szó: változatosság. Aki hajón szolgál, sosem fogja megunni mesterségét. A legváltozatosabb közönségnek játszhat, és élmény dús programokat nyújtó célállomások elé nézhet, ha ezt az életmódot választja. Zenei ügynökségünk epekedve várja a kezdő, illetve a szakmájukban járatos zongoristákat, énekeseket, zenekarokat és tánczenekarokat egy életre szóló kalandra! Mi értékeljük a tehetséget, és meg is becsüljük. Célunk, hogy a legkülönfélébb stílusokban tevékenykedő zenészek kellő teret kapjanak a tehetségük kibontakoztatására úgy, hogy kellő megbecsülés és megfelelő körülmények között tehessék mindezt!

Ha érdekli ez a páratlan lehetőség, és kedvet érez arra, hogy egy hajón kamatoztassa tehetségét, látogasson el weboldalunkra, amit a www.mestermusic.com címen talál meg! Itt bővebb tájékoztatást biztosítunk minden érdeklődő számára, tehát ha kérdése van, tegye fel bátran! Jelentkezzen zongoristának, vagy bárénekesnek hajóra, és küldje el nekünk videóra felvett zenei előadását!

Válasszon minket, virágoztassa fel zenei karrierjét, és élje át a munka és a szórakozás utánozhatatlan kettősét, amit csak egy tenger- vagy óceánjáró hajó tud megadni! Garantáljuk, hogy az általunk kínált lehetőségekben nem fog csalódni, és ez az utazás nagyban hozzájárul majd a pozitív szakmai előmeneteléhez.