Hogyan legyen tartós szemöldökünk?

2016 júl 1. | Nőknek

Mi nők tudjuk nagyon jól: sosem vagyunk elégedettek önmagunkkal. Ha hosszú a hajunk, rövidet akarunk, ha kék a szemünk, barnát, és ha ritkás a szemöldökünk, akkor dúsabbat!
A szemöldök az arc egyik legkifejezőbb része. Érzelmeket tükröz, ezzel is növelve a kommunikációnk sikerességét, valamint sokat hozzátesz az egyéni kisugárzásunkhoz is. Emellett rendkívül dekoratív részlet is lehet, amennyiben igényes, rendszeresen karbantartott és formája kiemeli arcunk szépségét.

Amióta világ a világ, a dús szemöldök (és haj) mindig is a termékenység, kívánatosság és a szépség egyik jelképe volt. Mindig mindenki dús szemöldököt akar, ennek elérése érdekében használtak már az ókori Egyiptomban is szenet a megfelelő hatás eléréséért. Manapság már különféle módszerek ismertek a szemöldök formázására és kitöltésére, melyeket nők millió használnak világszerte.

Ezek közül a legelterjedtebb formák, melyek közül választhatunk a szemöldökceruza, a szemöldökárnyaló púder, a szemöldök zselé, a szemöldök kefe és szemöldök színezés, valamint a szemöldök tetoválás. A szemöldök tetoválása a legújabb és leghosszabb ideig tartó módszer, mely segítségével egy vagy akár két éven keresztül is megmaradhat a szemöldököt kitöltő szín az arcunkon. Ebben az esetben egy nagyon vékony tű segítségével viszi fel a kozmetikus a festéket a szemöldökre a kívánt formában és mennyiségben.

Ez a kozmetikai tetoválás lehet:

  • Szálas
  • Satírozott
  • Kombinált

A tetoválás típusa attól függ, mennyire ritkás az alany szemöldöke, illetve hogy mennyire kívánja feltölteni a réseket. A legtermészetesebb hatás a szálas szemöldök tetoválással érhető el. Ilyenkor a tűvel szálakat rajzol a kozmetikus a hiányos részekre, míg a satírozott technikánál az egész szemöldököt egy színűre festi. Ez a tartós sminktetoválás 2 éven belül elkopik, kifakul, vagy kék- illetve barna színűvé válhat. Ennek érdekében érdemes évente frissíteni a tetoválást, hogy az mindig igényes és ápolt legyen.

Mivel a szemöldök tetoválása is rendes, hagyományos értelemben vett tetoválásnak minősül, érdemes ezt a kezelést profi szakemberre bíznia! Szeretettel várom Miskolcon található szalonomban, ha szeretne tartós szépséget kölcsönözni arcának! Látogasson el a www.sminktetovalas-miskolc.hu –ra, illetve Időpont egyeztetésre lehetőség van az imént említett weboldal „kapcsolat” menüpontja alatt, vagy telefonon a 06 20 477 9999-es számon!

Válasszon engem, ha egy igazán szép és minőségi szemöldök tetoválásra vágyik, mellyel kifejezheti egyéniségét, és elbűvölően széppé varázsolhatja megjelenését!