Hogyan és milyen anyagra készül az egyedi nyomtatás?

2016 júl 1. | Technológia

Az általános vélekedés az egyedi nyomtatás terén az, hogy csak pólókat és bögréket szokás nyomtatni, ez azonban közel sem igaz. A legszélesebb közönséget elérő cégek valóban a pólók és bögrék köré szakosodnak, esetleg toll vagy kulcstartó is megtalálható a palettán még. Ez persze nem jelenti azt, hogy a piacon csak ezekre van lehetőség nyomtatni.

A különböző cégek, vállalatok, nagyipari vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy bizonyos termékeket lássanak el a cég logójával, elérhetőségeivel és így tovább. Ezek a termékek nem csupán szövetből vagy kerámiából lehetnek, de a lehető legkülönfélébb tárgyra, anyagra is van lehetőség nyomtatni, például: fára, üvegre, fémre, műanyagra. A korszerű nyomótechnikáknak már a méret sem lehet akadály. Külön gépek vannak a legkisebbektől a lehető legnagyobb termékek nyomtatására is.

Hogy milyen technikákkal készül a nyomás? Mára már sokféle nyomtatási mód terjedt el világszerte különböző anyagokra specializálódva. A nyomtatási technikák közül néhány: szitanyomás, transzfernyomás, közvetlen textilnyomás, digitális nyomás vagy a tamponnyomás.

A közvetlen textilnyomással van lehetőségünk a póló nyomásra, tamponnyomással például a toll feliratozása valósulhat meg. Legyen szó bár naptár nyomtatásról, mez feliratozásról, váza vagy üveg nyomásáról, ma már bármilyen elképzelésünk megvalósulhat.

Való igaz, hogy a hétköznapi ember számára a legelérhetőbb és legnépszerűbb az egyedi póló nyomása lesz, mivel mindenki szereti az egyedit, ami csak neki van, senki másnak. Szerencsére számos lehetőség nyílik a póló nyomtatásra országszerte a különböző városokban. Valamint legtöbb cég még alapanyagot is biztosit a folyamathoz.

Legyen akár magánember, akár cégvezető, mindenképpen érdemes körültekintenie a piacon, mielőtt megállapodna egy feliratozó/ nyomtató vállalat mellett! Legyen szeme előtt a minőség és megbízhatóság, melyet mi mindig garantálni tudunk Önnek! Válassza ki, milyen anyagra kívánja a nyomtatást, nekünk nem akadály! Referenciánkért és szolgáltatásainkért keresse fel a www.stepkft.hu weboldalunkat, és küldjön e-mailt megrendelésével az info@stepkft.hu címünkre! Amennyiben kérdése merülne fel, hívjon mobilon a 06 30 9690 322-es számon, esetleg vezetékes telefonon a 94 345 234-es számunkon!