Élményekkel teli kalandozás, nem csak gyermekek számára!

2016 júl 1. | Szórakozás

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a rendszeres testmozgás és a szabadban töltött idő. A friss levegőn végzett edzés nem csak eredményesebb, de egészségesebb is, mint a zárt terekben történő testmozgás. A jó idő beköszöntével pedig egyre több lehetőség nyílik nem csak alapos, de szórakoztató tevékenységek végzésére is.

A kalandparkok népszerűsége napjainkban egyre gyarapszik. A különféle pályák és játékok nem csak testünket tornáztatják meg, de sokszor elménk is kap egy kis kihívást, bizonyos feladatok megoldása kapcsán. Érdekes tény, hogy ha a kalandparkok kerülnek szóba, az emberek többsége kizárólag a gyermekek szórakozását látja bennük, pedig a mai kalandparkok többsége felnőttek számára is ugyanúgy sokszínű lehetőségeket kínál.

A különböző nehézségű kötélpályák, csúszó- és mászópályák, trambulinok és logikai játékok kellően átmozgatják testünket és szellemünket egyaránt. Tökéletes lehetőség szórakozni vágyóknak, de akár fogyókúrázók vagy sportolók is kellő intenzitást érhetnek el segítségével. A kalandparkok pozitívumai közé sorolható, hogy minden testrészt egyformán átmozgatnak, javítják az egyensúlyérzéket, az akaraterőt, növelik a kitartást, és logikailag is fejlesztik az embert.

Tökéletes program lehet családoknak, pároknak és baráti társaságoknak egyaránt. Ha Ön is szeretne eltölteni egy kalandos napot szerettei társaságában, a természetben, izgalmas és érdekes programok között, forduljon hozzánk bizalommal! Budapesti kalandparkunk várja a szórakozni vágyókat! Látogasson el Ön is honlapunkra, a www.orczykalandpark.hu oldalra, ahol részletesebb információkat találhat kalandparkunkkal kapcsolatban, illetve képek és videók segítségével meg is ismerheti akadálypályáinkat!

Ha kérdése lenne, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamennyién, akár telefonon, a +3620-236-1214-es vagy +3620-293-9990-es számon, illetve e-mailben, az info@orczykalandpark.hu címen. Munkatársaink készséggel segítenek, várjuk megkeresését! Kalandra fel!