Az autógumik cseréje alkalmával mindig ellenőriztessük a futóművet is!

2016 júl 1. | Technológia

A melegebb időszakban a téli gumik leváltása mindenképp szükséges, amit általában meg is teszünk, azonban gyakran megfeledkezünk arról, hogy nem elegendő ezek minőségére figyelnünk – a futómű helyes működése is ehhez kapcsolódik, és állapotfelmérése rendkívül fontos.

 

Gépjárművel rendelkezve rengeteg teendőnk adódik már akkor, ha csak az ellenőrzést tekintve gondolunk feladatainkra. Nem tanácsos megvárnunk, hogy autónk valamely alkatrésze meghibásodjon, hiszen emiatt jelentős kiadásunk keletkezhet, és előfordulhat az is, hogy huzamosabb ideig nem indulhatunk útnak. Mindezt jobb megelőzni, amit folyamatos óvással és rendszeres átvizsgálással tehetünk meg. Az autógumik kopnak, a futóművek időről-időre elállítódhatnak, ezért mindkettő esetében szükséges a rendszeres odafigyelés. A gumiabroncsok cseréje hőmérséklettől függően, a futómű állapotfelmérése, beállítása pedig évente minimum egyszer célszerű. A számtalan alkatrész között fontossági sorrendet felállítva is az első helyeken említhetjük meg a futóművet és a gumiabroncsokat, ugyanis ezek problémamentessége nélkül nem utazhatunk biztonságosan. Érdemes szervizben ellenőriztetnünk, ahol teljes körűen vállalják mindezt.

 

Ne vegye félvállról Ön sem autója állapotát! A futómű állapotfelmérését, az autógumik cseréjét és teljes körű szervizelést bízza ránk!

 

Szolgáltatásainkat tapasztalattal, színvonalasan végezzük, ezen túl pedig rendszeresen hirdetünk meg akciókat, munkáinkat pedig kedvező feltételekkel teljesítjük. A www.ar-go.hu címen elérhető  weboldalunkon minden fontos információhoz hozzájuthat, és a nálunk igényelhető autógumikkal kapcsolatban is részletesen olvashat. Kérdéseire szívesen válaszolunk, ha felkeres bennünket a 06-1/431-9407-es telefonszámunkon, vagy ír nekünk az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre.

 

Ne feledkezzen meg a téli gumik lecserélésén kívül a futómű helyes működésének ellenőrzéséről sem! Bízza ránk ezeket a feladatokat, és biztos lehet benne, hogy útjait biztonságban, gondtalanul teheti meg!