Kellemest a hasznossal, avagy a reklámajándékok előnyei nyáron

2016 jún 29. | Üzlet

A nyárnak megannyi előnyös oldala van, melyeket üzleti szempontból is kamatoztathatunk. Ha elképzelünk egy jellegzetes nyári napot, mi jut eszünkbe? Napsütés, strand, vízpart, szórakozás, jégkrém és még sorolhatnánk. A kérdés, hogy miként kapcsolódik ez egy vállalkozás sikerének növeléséhez? A megoldás roppant egyszerű: reklámajándékokkal!

Mindenki szeret meglepetésben részesülni, így legyen szó bármilyen jellegű vállalkozásról, szükséges, hogy meglévő vagy leendő ügyfeleit olykor meglepje valamivel. Ezt a célt szolgálják a reklámajándékok, melyek lehetnek reklámédességek, használati tárgyak vagy bármi, amin jól mutat a cég logója.

Ha szeretnénk legmelegebb évszakban is meglepni ügyfeleinket, miként tehetjük ezt meg? Nos, olyan reklámajándékot adunk nekik, melynek a nyár folyamán hasznát vehetik. És hogy melyek ezek?

  • Strandtáska – praktikus, hiszen nem csak a megajándékozott fél veszi hasznát, de logónk feltűntetésével mások figyelmét is egyszerűen felkelthetjük
  • Napernyő – egy nyaralás vagy kerti parti elengedhetetlen kelléke
  • Napszemüveg – hasonlóan a strandtáskához, ez is figyelemfelkeltő lehet
  • Esernyő – a nyári változékony időjárás során sosem árt, ha kéznél van egy esernyő, mely szintén remek reklám felületet biztosít
  • Ruházat – egy kényelmes pólónak bárki örül, és talán az egyik legoptimálisabb felület reklámozás céljára

Természetesen ezeken felül számtalan tárgy áll rendelkezésünkre, a lényeg csupán annyi, hogy hasznosítható reklámajándékkal kedveskedjünk az ügyfeleknek. Amik a későbbiekben akár mindennapos használati tárgyaivá is válhatnak az azokat használóknak, ezzel egy megbízható és pozitív képet sugallva cégünkről.

Amennyiben Ön is szeretné vállalkozását népszerűsíteni, és összekötné a kellemest a hasznossal, készíttessen minőségi reklámajándékokat nálunk! Cégünk széles körű termékpalettával várja az érdeklődőket, évszakhoz, eseményhez és életkorhoz igazodóan! Látogasson el honlapunkra a www.dualreklam.hu oldalra, és tekintse meg ajánlatainkat! Ha nem tud dönteni, esetleg valamilyen kérdése merülne fel, keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink valamelyikén, akár telefonon, a 410-2672-es vagy 410-4163-as számon, akár e-mailben a dual@dualreklam.hu címen.