Egyszerű munkavégzés, és teljes tisztaság a konyhában

2016 jún 6. | Lakberendezés

Sok időt tölt a konyhában? Családja részére Ön készíti el leginkább az asztalra kerülő ételeket? Vagy csak egyszerűen szeret sütni-főzni, akár a saját örömére is? Egyszerűbbé, és jelentősen könnyebbé válhat a konyhai tevékenység, ha olyan konyhapulton és munkalapon dolgozhat, ami mindezt lehetővé teszi. Az egyedülálló DuPont Corian® anyag használatával máris megoldódhat ez a kérdés.

A konyhabútorok megtervezése, majd kivitelezése alapos átgondolást, különös figyelmet és sok időt igényel. Mindegyikünk célja az, hogy minél tovább használhassuk problémamentesen a konyhánkban található felszereléseket, és már csak azért is érdemes egyedülálló alapanyagot választanunk a különféle funkciókat betöltő elemekhez. Fontos, hogy munkánkat egyszerűen végezhessük, valamint, hogy könnyen tudjunk tisztaságot tartani. A DuPont Corian® alapanyag ezeknek mind eleget tesz!

A DuPont Corian® konyhapultot tekintve kifogástalan termékről beszélhetünk, amelyet alkalmazva megfeledkezhetünk a mindennapi fáradalmakról. Különféle színekben, kiváló minőségben választhatjuk ki a legtökéletesebb DuPont Corian® anyagot, amellyel a konyhában teljesítendő munkálatokat felszabadultabban végezhetjük, és végre nem kell aggódnunk a szennyeződések miatt – hiszen a DuPont Corian® konyhapult felületét igazán egyszerű tisztán tartani. Családunk minden tagja számára ideális lehet a DuPont Corian® konyha, hiszen más típusokhoz nem fogható előnyökkel rendelkezik.

Váljon a konyhában töltött idő örömteli kikapcsolódássá! Rendelje meg tőlünk az elképzeléseinek maximálisan megfelelő DuPont Corian® konyhapultot, hogy praktikusan és könnyen végezhesse feladatait új konyhájában! A www.akrilux.hu címen elérhető weboldalunkon Ön is betekintést nyerhet eddig elvégzett munkáinkba, akcióinkról is értesülhet, továbbá várjuk bemutatótermünkben, ahol személyesen is megtekintheti egyedi termékeinket! Telefonon a 06-1-403-4958-as telefonszámon, e-mailben pedig az info@akrilux.hu címen érhet el bennünket. Keressen minket bizalommal!