Látogasson el Ön is a fővárosba!

2016 jún 1. | Szórakozás

Budapest olyan város, amit nem csak minden magyarnak, de minden külföldinek vagy környező országban élőnek érdemes meglátogatni legalább egyszer. Nem véletlen emlegetik a Duna legszebb városaként már közel egy évszázada. Budapesten a történelmi nevezetességek mellett helyet kapnak az európai szinten is különlegesnek számító épületek és közterek. Természetesen ez még csak a jéghegy csúcsa, mivel Budapesten rengeteg lehetőség van a szórakozásra is. Színházak, bárok, mozik, plázák, múzeumok, sportlehetőségek tucatjai várják az ide utazókat és az itt élőket egyaránt.

Budapest kedvelt csomópontjain, mint például az Erzsébet téren és annak közvetlen környezetében rendkívül aktív az éjszakai élet, de ugyanez elmondható a környező V. és VII. kerületről is. Budapest, mint a vizek városa híres még gyógyfürdőiről és strandjairól is, melyek turisták százezreit, ha nem millióit vonzzák évente a fővárosba. Budapest sokoldalúsága is vitathatatlan. A belvárosban a világvárosokra jellemző nyüzsgés és sokszínűség fogad. A külsőbb kerületek viszont sokkalta természet közelibbek és van egy sajátos, nyugodt, mégis élettel teli hangulatuk. A Budai hegyek remekül példázzák az iménti állítást, mivel itt a Budai Vártól kezdve, a Gellért-hegyi Citadellán át egészen a Normafa kacskaringós túraútvonalain vagy Gül Baba sírján keresztül mindent megtalálhatunk.

Ha úgy szeretnénk a fővárosba utazni, hogy mellette az otthon megszokott nyugalomról sem akarunk lemondani, akkor mindenképp érdemes csendes budapesti szállást keresni, de olyan helyen ahonnan könnyen megközelíthető a belváros és a nagyobb csomópontok. A XII. kerületben található Dominika Apartman Hotel remek lehetőséget nyújt erre!

Buda nyugodt, ámde sűrűn lakott részén található Dominika apartmanház kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és az aktív kikapcsolódásra mindenki számára! A kedves személyzet és a széles körű szolgáltatások mind olyan tényezők, melyekért megéri ezt a családias szállást választani, ha az ember budapesti szállodában gondolkodik. Akár autóval, akár tömegközlekedéssel utazzunk, a város mindösszesen pár percre van. A budai apartman szolgáltatásai között megtalálható a városnézés, mely során szakképzett idegenvezető mutatja be a város nevezetességeit. A szobákban a fürdőszoba, tv, minibár, konyha alapfelszerelés. Az apartmanhoz továbbá tartozik egy minden vendég számára igénybe vehető, fűthető medence, mely igazi kikapcsolódást jelent a nyári forróságban.

Ha budapesti szállásra van szüksége, ahol a kedvező ár mellett csendben és nyugalomban pihenhet, és pár perc alatt eljuthat a belvárosba is, akkor a Dominika Apartman Hotel kiváló választás az Ön számára! További információkért látogasson el a www.dominikahotel.hu –ra, vagy kérjen további tájékoztatást a dominika.apartman@t-online.hu e-mail címen!