Segítse üzlete sikerét egy különleges standdal!

2016 márc 9. | Üzlet

Gondolt már arra, hogy vállalkozását valamilyen szakmai rendezvényen népszerűsítse? Egy üzlet sikeréheznagyban hozzájárulhat egy kiállítási, vásári részvétel – és minél különlegesebb cégének kiállítási standja, annál nagyobb mértékben segítheti elő vele céljai elérését.

Évről-évre számtalan rendezvényt, kiállítást rendeznek világszerte, melyeknek célja a vállalatok megismertetése és bemutatása a különböző magánszemélyeknek, illetve más vállalkozóknak a piacon. Ezek az alkalmak remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy felmérhessük versenytársaink tevékenységét, illetve megmutassuk saját fejlesztéseinket és módszereinket a potenciális vevőknek, partnereknek.

Sok múlik azonban azon, hogy milyen a kiállítási standunk. Minél igényesebb, kreatívabb elemeket használunk, annál inkább fel tudjuk vele kelteni a célcsoportunk figyelmét. A legjobb standépítők tudják, hogy ügyfeleik termékéhez, arculatához milyen dizájn felel meg leginkább, így már a standtervezésben is tudnak segíteni.

Egy szakmai rendezvényen való részvétel sok időt és energiát igénylő feladat lehet, hiszen rengeteg részletet kell megtervezni, átgondolni, és számos apróságot el kell intézni előre. A saját dolgunk megkönnyítése érdekében már a tervezési szakasz legelején érdemes egy olyan céggel felvenni a kapcsolatot, amely naprakész és tapasztalt a kiállítási kivitelezés területén – különösen, ha igazán egyedi standot szeretne cégének.

A Fótimpex-MPI Kft. 1992 óta van jelen a kiállítási piacon, és ez alatt az idő alatt rendkívül széleskörű tapasztalatokra tett szert mind hazai, mind nemzetközi kiállítási standok kivitelezésében. A minőségi standkivitelezésnek és az ügyfélközpontú hozzáállásnak köszönhetően számos visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, de folyamatosan bővítjük partnereink körét.

Keressen minket, ha az alábbi feladatokban segítségre van szüksége:

  • kiállítási standok tervezése,
  • standépítés,
  • grafikai tervezés és kivitelezés rendezvényekre,
  • belsőépítészeti feladatok,
  • asztalosmunkák.

A www.fotimpex.hu oldalunkon böngészhet a referenciáink között, és részletes információt kaphat szolgáltatásainkról. Kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk az info@fotimpex.hu e-mail címen keresztül, vagy hívjon minket a +36 27 537 320-as telefonszámon.

Ha Ön is szeretné vállalatát megmutatni a világnak, válasszon minket, hogy megtervezhessük és kivitelezhessük Önnek álmai kiállítási standját!