Várja felkészülten a tavaszt, és szerezze be kerti grilljét már most!

2016 márc 2. | Gasztro

A nyílt lángos valós ételkészítés már az ősidők óta létezik és kedvelt. A grillezés hagyománya Magyarországon is elterjedt, és sajátos szabályokat alkotott. A kerti felszerelések, például a kerti grill esetében a hőforrás az étel alatt helyezkedik el, és a felszálló hőt hasznosítjuk a sütési folyamathoz. Ha kezelhető és tökéletes hőforrást szeretnénk alkalmazni, a faszenet válasszuk!

Azonban más típusok is rendelkezésünkre állnak, mint az elektromos és gáz kivitelű kerti grillek. Bármelyik mellett is tesszük le voksunkat, fontos, hogy a grillezéshez minőségi alapanyagokat válogassunk. Melyek is ezek?

  • Hús – szinte minden grillétel alapja a minőségi hús. Fontos a kiválasztásnál tudni, hogy a grillezéssel nagymennyiségű víz vonódik ki a húsból, így, ha szaftos és ízletes végeredményt várunk, akkor kicsit zsírosabb típust válasszunk. De emellett fontos még a megfelelő pác alkalmazása is, mellyel még a legszárazabb húst is omlóssá és szaftossá tehetjük!
  • Zöldségek –ha grillétel, akkor a köret zöldség! Szinte bármilyen verziót választhatunk, azonban fontos tudni, hogy némelyik fajta, mint például a paprika vagy cukkini, a grillezés hatására megkeseredhet. Krumplit legegyszerűbben héjában sülve, alufóliába csomagolva közvetlenül a szénre helyezve készíthetünk!
  • Fűszerek – legyen szó szárított vagy friss fűszerről, minden grillétel lelke a tökéletes fűszerezés!

Természetesen a minőségi ételek elkészültéhez fontos a megfelelő kerti felszerelések, kerti grill beszerzése, melyet biztos forrásból érdemes beszerezni. Cégünk sok éves tapasztalattal áll rendelkezésére akár otthona, akár kertje berendezése a kérdés. Kínálatunkban a minőségi kerti grillek mellet sok más terméket is megtalál! Tekintse meg honlapunkat a www.axosaniter.hu oldalon, és tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 0630/910-71-51-es vagy a 0670/948-99-84-es számon, akár e-mailben az axo@axosaniter.hu címen. Készüljön velünk a tavaszi kerti partikra minőségi kerti felszerelésekkel!