Találd meg a saját stílusod minőségi hajfesték segítségével

2016 márc 2. | Nőknek

Az emberek tudatos ’énkeresése’ már gyermekkorban elkezdődik, és életünk végéig tart. A felismerés, hogy kik is vagyunk valójában, és milyen képességeket, személyiséget kaptunk, milyen irányba alakítsuk a sorsunkat, olykor csak az utolsó pillanatokban tudatosul, ám vannak szerencsés helyzetek, mikor egészen fiatalon kirajzolódik egy éles önkép.A stílus ennek az önfelfedezésnek az eszköze.

Stílusunkat nem csupán ruházatunkon keresztül közvetíthetjük. Mozdulataink, mimikánk és megjelenésünk is mind közrejátszanak benne. Megjelenésünk legmeghatározóbb momentuma pedig a frizuránk. A hajunk ápoltsága, formája és színe sokat elárul természetünkről, ezért az ideális és minket mindinkább tükröző árnyalat és kialakítás megtalálása elengedhetetlen.

És hogy mi alapján válasszuk ki a számunkra ideális hajszínt, illetve hajfestéket?

  • Arcforma – sokan azt hiszik, hogy csak a frizura típusánál fontos szempont ez, azonban az ideális színű hajfesték kiválasztásában is komoly szerepe van. Ez kerekebb, világosabb bőrű archoz nem fog passzolni a túl világos árnyalat, hiszen kiemelés helyett inkább összeolvad vele.
  • Bőrtípus – a mediterrán tónusokkal inkább a sötétebb, bézsesebb árnyalatú, míg a világos tónusokkal a krémesebb, lágyabb és közepesen világos színű hajfestékek harmonizálnak.
  • Szemszín – a tengerszínű árnyalatokhoz a szőkék, világosbarnák és csokoládé színek passzolnak leginkább, míg a földes árnyalatokhoz a közép szőkék, sötét színű hajfestékek illenek legjobban.
  • Természet – fontos, hogy tulajdonságainkhoz is illeszkedjen a kiválasztott árnyalat, melynek a legideálisabb eléréséhez sok kísérletezgetés vezethet.

Minden esetben fontos azonban a hajfesték minősége és tartóssága. Nálunk a Fodrilla fodrászkellék webáruházban fontos ügyfeleink elégedettsége, és termékeink színvonala, így, ha Ön is megbízható forrásból származó hajfestéket keres, forduljon hozzánk bizalommal! Kínálatunkat a www.fodrilla.hu oldalon tekintheti meg. Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon a 06-20-233-7002-es számon, illetve e-mailben a fodrilla@fodrilla.hu címen!