Milyen tapétát válasszunk otthonunk különböző szegleteibe?

2016 márc 2. | Lakberendezés

Pár éve újra hódít a tapéta láz. Természetesen szezonról-szezonra megvannak az aktuális trendek, melyek alapján kiválaszthatjuk otthonunk tökéletes dekorációját. De mi alapján válasszunk optimális tapétát a ház különböző szegleteibe?

  • Nappali – minden otthonban központi szerepet tölt be ez a szoba. Kialakításától függően fontos, hogy letisztult, lehetőleg egyszínű, vagy visszafogott mintájú tapétát válasszunk. A fehér, szürke és pasztell árnyalatok optikailag nagyítják a teret, és kellemes hangulatot ébresztenek.
  • Háló – az elhelyezkedéstől függően választhatunk sötétebb és feltűnőbb mintázatú tapétákat is. Bár ezek optikailag csökkentik a helyiség tágasságát, ám nyugtató hatással lehetnek hangulatunkra, így elősegíthetik a kiegyensúlyozott pihenést.
  • Fürdőszoba – ebben a helyiségben alaposan meg kell fontolni, hogy alkalmazunk-e tapétát. Ugyan léteznek már vízálló kivitelek, azonban a pára hosszútávon nem előnyös hatásokat eredményezhet. Ha mégis használatuk mellett döntünk, válasszunk kékes, zöldes, esetleg köztes árnyalatot, melyek kikapcsoló hatással lesznek hangulatunkra.
  • Konyha – ez az a helyiség, melyben szabadon szárnyalhat a fantázia, mind árnyalatban, mind mintázatban. A lényeg az összhang, mely a tapéta és a berendezések között kell, hogy legyen.
  • Gyerekszoba – a gyermekek szobájában nemtől és kortól függően érdemes színt vagy mintát választani. Ma már léteznek hercegnős és szuperhősös verziók is, így nem muszáj az egyszerű kivitelek mellett leragadni.

Minden helyiség esetében fontos, hogy minőségi tapétát válasszunk. Ha Ön is biztos forrásból szeretné otthona dekorációját beszerezni, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sok éves múlttal rendelkezik szőnyegek és tapéták értékesítésében, így minden tekintetben a vevők kényelmének és elégedettségének kiszolgálása a célunk. Megbízható kínálatunk széleskörű, így mindenki megtalálhatja számításait! Tekintse meg honlapunkat a www.drpadlo.hu oldalon, ahol tájékozódhat szolgáltatásainkról is. Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 06 20/370-7067-es számon, illetve e-mailben a webaruhaz@drpadlo.hu címen!