Miért szükséges a magzati rendellenesség-szűrés?

2016 márc 2. | Nőknek

A várandósság csodálatos élményét éli át, és szeretne minden fontos információt tudni a terhesség épp aktuális szakaszairól, valamint kisbabája fejlődési állapotáról? Fontos gyermekünk változását már az elejétől kezdve figyelemmel kísérni. A magzati rendellenesség-szűrés feladata pontosan vizsgálni a rendellenességek fennállását.

A terhesség során elengedhetetlen időben, és megfelelő sorrendben részt venni a szükséges vizsgálatokon annak érdekében, hogy a kisbaba és édesanyja is egészségesen tudják élni életüket. A korszerű, fejlett technológia ma már olyan lehetőségeket biztosít, ami által biztonságosan, megbízható eredményt kapva vehetjük igénybe az eljárásokat. A várandósgondozás fő célja, hogy az anyuka és magzata egészsége is biztosítva legyen.

A magzati rendellenesség-szűréssel kimutathatóak olyan komoly problémák, amelyekkel jobb nem megvárni a szülés idejét. Tanácsos megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembert felkeresnünk, hiszen fontos, hogy a vizsgálatok szakszerűen legyenek elvégezve. Nem csak az esetleg örökölt betegségek deríthetőek ki a magzati rendellenesség-szűréssel, hanem egyéb fejlődi rendellenességre is fény derül. Az eredményektől függően dönthetnek a szülők a további lehetőségekkel kapcsolatban. Célszerű időben elvégeztetni a szűrést, nem megvárva azt, hogy a születéskor hirtelen álljunk szemben olyan elváltozással, ami kisgyermekünk életét lehetetlenné teszi a későbbiekben.

Ha a legkorszerűbb módot választva vetné alá magát vizsgálatnak, a nálunk dolgozó szakemberek megbízható kezeiben tudhatja saját és születendő kisbabája biztonságát.

Magzati rendellenesség-szűréssel, és más jellegű szűrővizsgálatokkal is foglalkozunk, melyekről bővebben tájékozódhat www.panoramateszt.hu weboldalunkon. Bármire kíváncsi a várandósgondozással kapcsolatban, szívesen nyújtunk szakszerű segítséget!

Tegyen meg Ön is mindent már terhessége alatt kisbabája, és saját egészsége megőrzése érdekében! Felmerülő kérdéseit felteheti elérhetőségeinken, e-mail címünk az info@panoramateszt.hu, telefonszámunk pedig a 06-1-6961296, várjuk megkeresését!