Miért fontos az autógumik rendszeres cseréje?

2016 márc 2. | Férfiaknak

A sok teendő között gyakran elfelejtjük, mégis nagyon fontos figyelni arra, hogy a gumiabroncsok rendszeres időközönként, szakszerű segítséggel le legyenek cserélve. A továbbiakban bemutatjuk, hogy miért is szükséges ez! Olvassa végig, majd mentse el a cikket, hogy többé Ön se felejtse el ezt a fontos teendőt!

A gumiabroncs cseréje elsősorban a biztonságos közlekedés miatt fontos. Az elhasználódott autógumi felületén fokozatosan elkopnak a barázdák, az egyenes felületű gumiabroncs pedig rendkívül veszélyessé válik saját magunkra és más közlekedők számára is, hiszen a gépkocsi könnyebben kicsúszik az útról, ami karambolhoz, balesethez vezethet! A rendszeres cserével nagyban hozzájárulhatunk a biztonságos közlekedéshez minden évszakban!

Szintén fontos, hogy mindig az évszaknak megfelelő, jó minőségű gumiabroncsokat használjunk, hiszen ezek az adott időjárásra vannak tervezve. A téli gumi biztonságosabbá teszi a havas, jeges utakon való közlekedést, míg a nyári gumi nagy segítség a forróságtól olvadozó aszfalton. Ügyeljünk arra is, hogy mindig megbízható szervizben tetessük fel a gumiabroncsokat!

Ha eddig az ár miatt nem váltott, jó hírünk van! Az Argo Abroncs most hihetetlen kedvezményekkel várja vevőit, így ha most vált, a pénztárcája is jól fog járni! Éljen a lehetőséggel, hogy utazás közben is biztonságban tudhassa önmagát és családját is. Ha egyszerre fontos Önnek az ár és a megbízhatóság, ne hagyja ki ezt az ajánlatot!

Ha tehát szeretne jó áron remek minőségű gumiabroncsot vásárolni, keresse fel a www.ar-go.hu weboldalt, hívja a 06-1/431-94-07-es vagy a 06-30/300-97-44-es telefonszámok bármelyikét, vagy írjon az argoabroncs@t-email.hu e-mail címre!

Hívjon minket bizalommal, ha segítségre van szüksége a választásban, és akkor is, ha nem biztos abban, hogy milyen típusú gumiabroncs szükséges gépkocsijához! Kollégáink örömmel segítenek Önnek a legjobb megoldás megtalálásában, hogy már csak az autózás örömével kelljen foglalkoznia!