Különleges dekoráció virágcserepeinken

2016 márc 2. | Nőknek

A virágok üdesége és sokszínűsége minden otthont komfortosabbá varázsolhat önmagában is, azonban, ha szeretnénk még egyedibbé és különlegesebbé varázsolni virágcserepeink megjelenését, számtalan perspektíva áll rendelkezésünkre.

Ahhoz, hogy virágcserepeink különlegessé váljanak, nincs szükségünk másra, csak egy kis kreativitásra és pár egyszerű eszközre. Vegyük tehát sorra, hogy milyen módon is dekorálhatjuk virágtartó edényeinket, virágládáinkat:

  • Nevek, szavak, információk – nagy a család? Mindenki számára van névre szóló virág? Jelölhetjük őket a virágcserépen feltüntetve, különleges betűtípusokkal. De akár a növények nevét is rájuk írhatjuk, mely megoldás főként a fűszernövények esetében előnyös.
  • Minták – geometrikus minták, virágok vagy amit csak elképzelünk. Használhatunk festéket, filcet, csillámport, bármit, amivel kreatívan dekorálhatunk.
  • Anyagok – egy kis csipke a virágcserepek oldalán? Miért is ne? De használhatunk ezen felül papírt, üveget és más anyagokat.
  • Csipeszek – egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hogy csipeszekből készítenek kaspót a virágcserép köré, roppant kreatív és praktikus megoldás is egyben.
  • Festék – minták helyett inkább az egész virágcserepet, vagy csak bizonyos felületét szeretnénk más színűre festeni? Ez is lehetséges!
  • Kötél/madzag – csak egy kis ragasztóra és sok türelemre van szükségünk. Tekerjük körbe a madzagot a virágcserépen szorosan és már kész is az egyedi dekoráció.

Természetesen ezeken felül még számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, az interneten böngészve megannyi praktikus tippet találhatunk. Azonban fontos, hogy minőségi virágcserepet válasszunk, hiszen a dekorálás közben a silány alapanyag megrepedhet, eldeformálódhat vagy eltörhet. Cégünk sok éves tapasztalattal és megbízható kínálattal várja a növények szerelmeseit. Fontos számunkra, hogy minden virág a jól megérdemelt helyen élhessen, így termékeink magas színvonalúak! Tekintse meg honlapunkat a www.bandyplastics.hu oldalon, ahol bővebb információkat találhat kínálatunkról. Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon +36 70 594 5105-ös számon, vagy e-mailben az info@bandyplastics.hu címen!