Közeleg a Húsvét, ajándékozzon édességet ügyfeleinek!

2016 márc 2. | Üzlet

A kereszténység egyik legnagyobb ünnepe a Húsvét, mely Jézus feltámadásához köthető. De emellett a tavaszvárási folyamatban is jelentős szerepet tölt be. Érdekesség, hogy a Húsvét egybeesik a tavaszi nap-éj egyenlőséggel, mely eseményen sok rituális ünnepet tartanak világszerte. Hajdanán a Húsvét még a különböző népi hagyományokról szólt, míg napjainkra előtérbe kerültek az ajándékozási szokások. Húsvétkor a legnépszerűbb ajándék a reklámédesség.

A csokoládé népszerűsége, feltalálása óta töretlen. Ez a kakaóból készült édesség számtalan formában kivitelezhető és fellelhető, így nem csoda, hogy a reklámajándékok között is örök befutónak számít.

Miért érdemes reklámcsokit alkalmazni?

  • Finom – vitathatatlanul a legmeggyőzőbb érv az íze, amiért minden ember rajong. Mivel számtalan ízesítésben létezik, biztosan megtalálhatja mindenki a számára ideális kivitelt.
  • Praktikus –reklámcsokinak mindig van idénye. Legyen szó ünnepekről, vagy átlagos hétköznapokról, a csokoládénak mindig, mindenki örül!
  • Sokoldalú – megannyi ízben és formában kivitelezhető, így minden alkalomra adható, az éppen aktuális szolgáltatáshoz vagy termékhez igazítva
  • Terjeszthető – könnyen terjeszthető bármilyen platformon
  • Kedvező feltételű – minél nagyobb mennyiségben rendeljük, annál kedvezőbb feltételekkel juthatunk hozzá
  • Személyre szabható – akár ügyfeleinkhez igazíthatóak, így sokkal személyesebb ajándékot jelenthetnek más ajándékoknál

Emellett természetesen számtalan előnye létezik. Ha Ön is szeretné meglepni ügyfeleit egyedi, személyre szabott és különleges ajándékkal, válassza a reklámcsoki lehetőségét!

Cégünk számára fontos, hogy egyedi és exkluzív szolgáltatásokat biztosítson ügyfeleinek, így sok éves tapasztalatok alapján a legkiválóbb reklámajándékokat gyűjtöttük össze, és kínáljuk számukra! Minőségi reklámcsoki kínálatunkban kifejezetten Húsvéti csomagokat is találhat, de emellett más jellegű édességek is állnak rendelkezésére! Látogasson el honlapunkra a www.dualreklam.hu oldalra, és válogasson színvonalas termékeink közül! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 410-2672-es vagy 410-6376-os számon, illetve e-mailben a dual@dualreklam.hu címen!