A költözés felfordulással jár, de ki takarít ki?

2016 márc 2. | Lakberendezés

Lakásvásárlás, bérlés, lakáseladás, költözés… Mind-mind fárasztó, hosszadalmas, de rendkívül izgalmas dolgok az ember életében. Otthonunk megváltoztatása az izgalmakon kívül stresszel, olykor szorongással jár. Rengeteg a teendő: el kell hagynunk a régi, megszokott lakást, és otthonunkká kell varázsolni az újat, mindent dobozba be kell pakolni, majd kicsomagolni és leendő helyükre helyezni őket. De kipakolná a személyes holmiját egy koszos, poros polcra?

Ugye Ön is gondolt már arra, hogy a költözködés rengeteg takarítással jár? Lefoglalja a munkája, a gyermekei, a nyüzsgő élet, és amúgy sem szeret nagytakarítani? A régi házat is ki kell pucolni, de az újat sem árt a biztonság kedvéért körbejárni. Ilyenkor érdemes takarítószolgálatot igénybe venni, hiszen a takarítással foglalkozó cégek:

  • Tökéletesen felszereltek
  • Minden eshetőségre felkészültek
  • Megbízhatóak
  • Precízek
  • Akkor hívja őket, amikor szüksége van rá

Az emberek általában bizalmatlanok, nem szívesen engednek be a lakásukba idegen embereket, ám néha jó és szükségszerű, ha kivételt teszünk. Nem kell törnie a fejét azon, hogy hogyan ossza be idejét a stresszes költözés ideje alatt, válassza a takarítószolgálatot, mi sem egyszerűbb!

Takarító cégünk igyekszik munkatársait gondosan megválogatni, és célunk, hogy hűek maradjunk szlogenünkhöz: „A tisztaság legyen a mi dolgunk!”. Nem csupán egy-egy alkalmakra, költözés idején számíthat a profi tisztítószolgálatra, ha elégedett, akár a rendszeres takarítást is ránk bízhatja. Ön foglalkozzon a fontos dolgokkal: a családdal, a munkával, kapcsolódjon ki, utazzon! Ne vegye vállára feleslegesen a takarítás nehéz, folyamatos küzdelmét, ha bármikor kérhet segítséget!

Ne féljen segítséget kérni, bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.5csillagostakaritas.hu weboldalunkra! Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket bizalommal a (+36-30) 219-04-54-es, vagy a (+36-30) 604-63-98-as telefonszámon, de e-mailben is bármikor szolgálatára állunk az info@5csillagostakaritas.hu címen keresztül! Tegye egyszerűbbé a költözést, vegye igénybe szolgáltatásainkat!