A bontott alkatrészek előnyei a gyáriakkal szemben

2016 márc 2. | Technológia

Murphy törvénye szerint, minden, ami elromolhat, az el is romlik. Persze a gépjármű tulajdonosok rettegve várják a napot, amikor valamelyik autóalkatrész valóban megadja magát, és lehet gondolkodni a pótlásán.

Egy gépjármű fenntartási költségei hatalmas összegeket jelentenek önmagukban is. Mikor valami elromlik és szerelőhöz kell vinni, sokan már előre félnek, mekkora anyagi megterhelés vár rájuk. Azonban létezik egy kedvező opció, melynek segítségével csökkenthetőek ezek a költségek. Hogy melyik lenne ez?

Válasszunk bontott alkatrészt! Miért?

  • Költséghatékony – a gyári alkatrészekkel szemben a bontott alkatrész sokkal olcsóbb, így beszerzési és beszerelési költsége is kedvezőbb.
  • Megbízható – ha már egy másik autóban bizonyított, akkor bizonyára új helyén sem okoz csalódást. Természetesen az autóbontás során számtalan teszten átesik egy-egy bontottalkatrész, így csakis a kifogástalan termékek kerülnek újbóli beszerelésre.
  • Hosszú életű – legalábbis nem bírja kevesebb ideig, mint a gyári verzió.
  • Tökéletes – sokszor előfordul, hogy egy adott típusú kocsiba már nem gyártanak új alkatrészeket, ezért más típusok közül kell megtalálni az ideálisat. Azonban bontottalkatrészek esetében biztosan találhatunk a gépjárművünkhöz tökéletesen illő darabot

Természetesen ahhoz, hogy minőségi bontott alkatrészhez jussunk, fontos a megfelelő forrás megtalálása. Cégünk sok éves tapasztalattal bontja és hasznosítja újra az alkatrészeket. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedettséggel viszonyuljanak hozzánk, így kizárólag megbízható minőségű termékeket kínálunk! Széles kínálatunkban mindenki megtalálhatja számításait, szakértő munkatársaink pedig mindig rendelkezésére állnak! Keresse fel honlapunkat a www.beckbonto.hu oldalon, ahol bővebb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról! Kérdése esetén várjuk hívását telefonon a 06-1-207-14-74-es számon, levelét pedig az info@beckbonto.hu e-mail címen. Ha bontott alkatrészt keres, forduljon hozzánk bizalommal, de roncsautóját is elhozhatja hozzánk!