Készüljön fel időben a tavasz – szereltessen fel szúnyoghálót!

2016 jan 26. | Lakberendezés

A hosszú, téli hónapok mindenki számára leterhelőek, így nem csoda, hogy sokan alig várják az első bimbódzó fákat és a természet ébredését – azonban számtalan kellemetlenség is pont ebben az időben veszi kezdetét, és a következő hűvösebb idő beálltáig fenn is marad.

Sokakban él még a tévhit, hogy a szúnyogháló pontosan milyen szerepet is tölt be egy otthon védelmében, következő listánkból azonban kiderül, hogy miért is érdemes felszereltetni ezt a roppant egyszerű szerkezetet.

A szúnyogháló előnyei és pozitív tulajdonságai:

– Költséghatékony: előállítása és felszerelése roppant kedvező, míg az általa biztosított védelem jóval többet ér.

– A tisztaság mestere: megvédi otthonunkat az általa felfogott szöszök, falevelek, por és más, a levegőáramlatokba jutott dolgoktól.

– Rovaroktól mentesen: elnevezésével ellenben nem csak a szúnyogokat, de más rovarokat és bogarakat is kint tart, így a méheket, darazsakat, legyeket, cserebogarakat, pincebogarakat és még sorolhatnánk, hogy mi mindent.

– Könnyen kombinálható: a korszerű kialakításoknak köszönhetően létezik leszerelhető, fixált és redőnyökkel kombinált verziók is.

– Simulékony: számtalan formában és színben fellelhető már, így igazodva az aktuális otthon stílusához.

– A szúnyoghálóval felszerelt otthonok esetében mind a komfortérzet, mind a nyugalom foka magasabb, mint ellenkező esetben.

– Adott mértékben segíti az allergiával küzdők életét is, hiszen gátolja bizonyos pollenek és allergén anyagok bejutását.

A szúnyogháló időtállósága és megbízhatósága sok esetben a felhasznált alapanyagokon múlik, illetve a szakemberen, aki felszereli – ezért, ha Ön is a legkiválóbb minőséget keresi, tekintse meg honlapunkat a www.albalamella.hu oldalon, ahol számtalan hasznos információval és referenciaanyaggal várjuk.
Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a 06-70/420-1933-as telefonszámon, illetve e-mailben, az info@albalamella.hu címen.

Készüljön fel velünk a melegebb időkre!