Az otthon melege, avagy a tökéletes kandalló kiválasztása

2016 jan 26. | Lakberendezés

Egyesek az aktuális trendeket követve, mások a lakhely kialakításából következően választják ezt az évszázados, ám a mai napig használatos fűtési módszert. Mint minden, az otthonunkat és egészségünket veszélyeztető forrást, úgy az ideális kandallót is bizonyos kritériumok alapján érdemes kiválasztani. Alábbi felsorolásunkból az is kiderül, melyek ezek pontosan.

A tökéletes kandalló – mire figyeljünk a kiválasztásánál?

  • Kialakítás: vannak bizonyos építészeti szabványok, melyeknek meg kell felelnie az általunk kiválasztott típusnak. Ha nem szeretnénk, hogy többletköltségek merüljenek fel, törekedjünk a lakhelyünk kialakításához illő, megfelelő darab kiválasztására.
  • Tulajdonságok: minden kandalló fűtési képessége más, így az adott térhez mérten kell kiválasztani az optimális típust.
  • Forma, méret, szín, felhasznált anyagok: fontos, hogy a kiválasztott kandalló harmonizáljon otthonunkkal.
  • Fűtési típus: létezik zárt tűzterű, légfűtéses, vízteres és elektromos kandalló is.

Természetesen ezeken felül alaposan szemügyre kell venni a kandalló épségét és szigeteltségét is, ám a legjobb, ha az egyedi kandalló beépítése mellett döntünk, hiszen a munkálat folyamán egy szakember méri fel a terep tulajdonságait és a megrendelő elvárásait, majd egy teljesen egyénileg kialakított és minden szempontnak megfelelő darabot alakít ki. Ennek az opciónak az előnye, hogy semmilyen váratlan költség nem veszélyezteti a megrendelőt, valamint teljes mértékben a saját elvárásainak megfelelő kandallót fog kapni.

Ha Ön is egy megbízható, egyedi kandallók, cserépkályhák és tűzhelyek kialakításával foglalkozó szakembert keres, tekintse meg honlapunkat a www.kalyhacsempemanufaktura.hu oldalon. Referenciánkból és bővebb tájékoztatásainkból Ön is megbizonyosodhat arról, hogy mi a legideálisabb választást nyújtjuk ügyfeleink számára.
További részletekért keresse fel munkatárainkat telefonon, a 06-92/510-235-ös számon, vagy e-mailben, az info@kalyhacsempemanufaktura.hu címen.