Az ízléses kert záloga a minőségi térburkolat!

2016 jan 26. | Lakberendezés

A kert tervezését még a melegebb idő beköszönte előtt érdemes elkezdeni, hogy a tavasz első napjaival már kész elképzelésünk legyen arról, hogy pontosan mit is szeretnénk. Igen ám, de hol is érdemes kezdeni?
Mi a térburkolat kialakítását javasoljuk először, hiszen ez adja meg a kert alaphangulatát, valamint a közlekedési útvonalakat a kerten belül.

– Elsőként tervezzük meg, hogy hol fognak elhelyezkedni a kert főbb pontjai. Gondoljunk a sütögetőre, a kerti tóra, a veteményesre, esetleg a medencére és a gyermekjátékokra, hiszen ezeknél szintén szükség lehet térburkolatra. Ha mindez megvan, jelöljük ki a helyüket és már tervezhetjük is az útvonalakat.

– A térburkolat kiválasztásakor egyszerre kell figyelnünk az esztétikai szempontokra és a praktikumra is.

– Vegyük figyelembe, hogy az adott területen áthaladunk-e autóval, hiszen ekkor lényegesen strapabíróbb burkolókőre van szükség, mint egyébként.

– A térburkolat ki van téve az időjárás viszontagságainak, esőnek, fagynak, így mindig a legjobb minőséget válasszuk – nem mellesleg hosszútávon ezzel anyagilag is jól járunk, hiszen nem kell néhány évente kicserélnünk az elnyűtt díszburkolatot!

Többek között azért is fontos, hogy már a munka elkezdése előtt tisztában legyünk a kert későbbi képével, hogy a térburkolat egységes színű és kialakítású lehessen, hiszen ezáltal válik a kert igazán dekoratívvá. Ma már lehetőségünk van egyedi megoldásokat, mintás darabokat választani, és ezzel még varázslatosabbá tudjuk tenni kertünket – például mintás, levél lenyomatú kerti tipegővel.

Ha Ön is meg szeretné találni a legjobb minőségű, tartós és egyben dekoratív térburkolatot vagy díszburkolatot, keresse fel a www.kreativko.hu weboldalt, ahol garantáltan megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelő darabokat!

További kérdése, egyedi igényei lennének? Hívja bizalommal a 06-20/931-8528-as telefonszámot! Szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

Éljen bátran a lehetőséggel Ön is, hogy igazán a saját ízlésére formálhassa otthonát! Ne feledje: a kerttervezés a Kreatívkővel kezdődik!