Medencék falának gondos szigetelése

2016 jan 25. | Technológia

Nagyon fontos, hogy megfelelő legyen a medence kialakítása, a falak szigetelése, ezzel meggátolva az utólagos károsodásokat, hiszen hosszú távra tervezünk. Korszerű eljárással minden megoldható. Azonban ha erre korábban nem lett elegendő hangsúly fektetve, akkor minél előbb tanácsos pótolni, utólagos korrigálást végezni.

A kellemes, meleg időt magukkal hozó következő hónapok idején célszerű időben gondoskodni a medencék kiváló állapotáról. Minden medence esetében nélkülözhetetlen a falak szigetelése, annak érdekében, hogy védve legyenek az átnedvesedéstől. Napjainkban már biztonságot adó vízszigetelő réteget is be tudnak építeni a szakemberek a burkolat alá. A medencék, legyen szó úszómedencéről vagy más, kisebb méretűről, meglehetősen nagy igénybevételnek vannak kitéve, hiszen a mechanikai nyomásokon túl az időjárás változásai is hatással vannak rájuk. Követelmények sokaságának kell megfelelni, ha gond nélkül szeretnénk használni a későbbiekben.

A medence falainak szigetelése precíz, szakszerű teljesítést igényel, magas színvonalú anyagokat felhasználva. A munkálatok befejezése után a próbafeltöltés alkalmával kiderül, mennyire vált sikeressé. Az építmények alapjainak statikus megerősítésénél, a vízszivárgás megakadályozásánál az injektálás egyedülálló lehetősége segít. Ezzel a módszerrel biztosak lehetünk a problémamentességben, a körülményes folyamatok mellőzésében, kiváló és rövid időn belüli végeredményt kapva.

A falak szigetelésének ügyében különféle korszerű megoldásokat kínál cégünk, a Bona-Si Épületszigetelő Bt. Több éves tapasztalattal, hatékony munkát végezve, időtálló és kifogástalan eredményt garantálva várjuk minden érdeklődőnk megkeresését. A www.bonasi.hu honlapunkon részletes betekintést nyerhet szolgáltatásainkba! Korszerű technológiát alkalmazva segítünk a problémák gyors elhárításában, injektálási eljárásokat különböző módokon alkalmazunk, annak függvényében, mire kell alkalmasnak lennie az adott építménynek.

Legyen elégedett medencéjével, és használja önfeledten! Ennek céljából gondoljon a szigetelésre, és kérje megbízható szolgáltatásunkat! A megvalósítással, és egyéb felmerülő kérdéseivel kapcsolatban bátran keressen fel bennünket az info@bonasi.hu e-mail címünkön, és hívjon minket a 06-70-5206663-mas telefonszámunkon!